Αναπτύσσουμε επιχειρηματικά μυαλά μεταξύ των 19 εκατομμυρίων+ ανθρώπων της Ζάμπιας για δημιουργία θέσεων εργασίας και πλούτου.  – CJ Investiment Academy

Αναπτύσσουμε επιχειρηματικά μυαλά μεταξύ των 19 εκατομμυρίων+ ανθρώπων της Ζάμπιας για δημιουργία θέσεων εργασίας και πλούτου. – CJ Investiment Academy

Januar 23, 2023 0 Von admin

Αναπτύσσουμε επιχειρηματικά μυαλά μεταξύ των 19 εκατομμυρίων+ ανθρώπων της Ζάμπιας για δημιουργία θέσεων εργασίας και πλούτου.

Η EDC & CJInvstiment εφαρμόζει ένα Πιστοποιημένο Πρόγραμμα Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας για να αναπτύξει ένα επιχειρηματικό μυαλό σε όλους τους ανθρώπους για τη δημιουργία θέσεων εργασίας και πλούτου. Το πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με την EDC της Ζάμπια με την υποστήριξη του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου της Ζάμπια και του Συνδέσμου Βιομηχανιών Μικρής Κλίμακας της Ζάμπια.

Το πρόγραμμα υλοποιείται μέσω Λέσχων Επιχειρηματικότητας σε επίπεδο ιδρυμάτων και κοινότητας, με στόχο μαθητές γυμνασίων από την τάξη 10 έως 12, μαθητές σε κολέγια και πανεπιστήμια, άνεργα μέλη της κοινωνίας, ιδιαίτερα τους νέους, τους συνεταιρισμούς και όσους εργάζονται είτε σε τυπικά ή άτυπους τομείς για να τους βοηθήσουν να προετοιμάσουν τη ζωή τους μετά τη συνταξιοδότηση. Κάντε κράτηση εδώ!

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τους δικαιούχους που υποβάλλονται σε δωδεκάμηνη πορεία πιστοποίησης (12), κατά τη διάρκεια της οποίας εκπαιδεύονται στην επιχειρηματικότητα και τη διαχείριση μικρών επιχειρήσεων, καθοδηγούνται, καθοδηγούνται, δίνονται ευκαιρίες να παρακολουθήσουν διάφορες επιχειρηματικές εκδηλώσεις, να αναπτύξουν επιχειρηματικά σχέδια, να βοηθηθούν στην εγγραφή εταιρειών, να αποκτήσουν βιομηχανία έκθεση και να λάβουν χρηματοδότηση για να ξεκινήσουν τις επιχειρήσεις τους. Ως εκ τούτου, το πρόγραμμα επιδιώκει να εξοπλίσει τα μέλη με δεξιότητες για τον εντοπισμό επιχειρηματικών ευκαιριών σε οποιοδήποτε δεδομένο περιβάλλον, τη δημιουργία επιχειρηματικών καινοτομιών, τη συγκέντρωση πόρων για εφαρμογή σε τέτοιες επιχειρήσεις και τη διαχείρισή τους με επιτυχία.

Αυξάνει τις προσπάθειες της κυβέρνησης να υλοποιήσει το όραμα 2030 και τα εθνικά προγράμματα που διατυπώνονται. Αυξάνει τις προσπάθειες της κυβέρνησης για την πραγματοποίηση του οράματος 2030 και των εθνικών προγραμμάτων όπως διατυπώνονται στην 8η Εθνική Ανάπτυξη και σε άλλα επικουρικά σχέδια για να γίνει η χώρα μας μια ευημερούσα και χωρίς φτώχεια Κοινωνία με Βιώσιμες Ευκαιρίες Απασχόλησης που εγγυώνται Πλούτο για τους Λαούς της.

Επιχειρησιακές Περιοχές Προγράμματος

Το πρόγραμμα ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας είναι ένα εθνικό πρόγραμμα ανοιχτό σε όλους τους ενδιαφερόμενους και έτοιμο να ανταποκριθεί στο κάλεσμα της κυβέρνησης να αναλάβει την επιχειρηματικότητα ως όχημα ανάπτυξης και διαφοροποίησης της οικονομίας μέσω της ανάπτυξης επιχειρήσεων, της δημιουργίας θέσεων εργασίας και πλούτου. Παρά το γεγονός ότι προσλήφθηκαν συντονιστές προγραμμάτων περιφέρειας για 23 περιφέρειες στον πρώτο κύκλο, το πρόγραμμα εφαρμόζεται σταδιακά και συστηματικά, ξεκινώντας από την περιφέρεια Nyimba της ανατολικής επαρχίας της Ζάμπια.

Στόχοι δικαιούχων του προγράμματος

Κάθε συντονιστής του προγράμματος περιφέρειας αναμένεται να κινητοποιήσει 150 δικαιούχους και να τοποθετήσει σε 5 ομάδες των 30 η καθεμία. Αυτό, λοιπόν, σημαίνει ότι για τις 23 περιφέρειες του πρώτου κύκλου αναμένεται να προσεγγιστούν 3.450 δικαιούχοι. Δεκαεπτά χιλιάδες τετρακόσιοι δικαιούχοι θα προσεγγιστούν μόλις το πρόγραμμα εφαρμοστεί και στις 116 περιφέρειες.

Προτεινόμενοι Τομείς Συνεργασίας

Εκπαίδευση στην Επιχειρηματικότητα και τη Διοίκηση Μικρών Επιχειρήσεων

Η εκπαίδευση στην Επιχειρηματικότητα και τη Διοίκηση Μικρών Επιχειρήσεων αποτελεί σημείο αναφοράς του προγράμματος, καθώς παρέχει στους δικαιούχους τις γνώσεις και τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για τη κερδοφόρα, αποτελεσματική και επαγγελματική διαχείριση των επιχειρήσεων. Τα τμήματα εκπαίδευσης διεξάγονται σε λέσχες επιχειρηματικότητας μέσω διαφόρων τρόπων παράδοσης, συμπεριλαμβανομένων των εξής:

Ηλεκτρονική μάθηση: Ηλεκτρονική αυτοδιδασκαλία στην διαδικτυακή μας πλατφόρμα

Πρόγραμμα τηλεόρασης/ραδιοφώνου: Οι δικαιούχοι ακούν Επιχειρηματικότητα και Διοίκηση Μικρών Επιχειρήσεων

Τηλεόραση/ραδιόφωνο προγράμματα στα σπίτια τους

Προηχογραφημένα προγράμματα: Οι δικαιούχοι συναντώνται ως σύλλογοι και ακούν προηχογραφημένο υλικό, αναθεωρούν και ενοποιούν όσα θα έχουν μάθει κατά τη διάρκεια του ραδιοφωνικού προγράμματος μέσω της μεθόδου μάθησης από ομοτίμους.

Συναντήσεις Λέσχης Επιχειρηματικότητας: Οι Διαμεσολαβητές του Προγράμματος της Περιφέρειας βοηθούν πλήρως τους συλλόγους

κατανοούν τις επιχειρηματικές έννοιες, διαχειρίζονται αξιολογήσεις και δίνουν σχόλια

Εκτός από τη θεωρητική μάθηση και την ανταλλαγή κατά τη διάρκεια των συνεδριών του συλλόγου, τα μέλη αποκτούν δεξιότητες επιχειρηματικότητας μέσω οργανωμένων επισκέψεων βιομηχανικής έκθεσης και άλλων επιχειρηματικών εκδηλώσεων.

Νέα επιχειρηματικά μυαλά να οδηγήσουν την οικονομία

Είμαστε βέβαιοι ότι θα λάβετε ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που υποσχόμαστε εδώ, μειωμένη τιμή κατά 25% για τους πολίτες της Ζάμπιας ως μπόνους από εμάς. Σας προσκαλούμε να κλείσετε μια κλήση διαβούλευσης με την ομάδα ειδικών μας σε αυτήν τη σελίδα για να ξεκινήσετε. Εάν είναι αμοιβαία κατάλληλη η συνεργασία, είμαστε βέβαιοι ότι θα έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Εάν δεν ταιριάζει, θα χαρούμε να σας προσφέρουμε μερικούς δωρεάν πόρους για να σας βοηθήσουμε να σας ωθήσουμε προς τη σωστή κατεύθυνση, ακόμα κι αν δεν είναι μαζί μας. Άρα κερδίζει/κερδίζει με κάθε τρόπο για εσάς.

Είμαστε εδώ για να εξυπηρετήσουμε. όσο περισσότερους ανθρώπους μπορούμε να βοηθήσουμε, τόσο το καλύτερο!

Κάνετε κράτηση τώρα!