Δίνοντας γόνδολα: Ένας ανελκυστήρας σε όσους έχουν ανάγκη

Δίνοντας γόνδολα: Ένας ανελκυστήρας σε όσους έχουν ανάγκη

Januar 24, 2023 0 Von admin

ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΖΩ: Το Gondola Giving έληξε για το 2022 στις 31 Δεκεμβρίου 2022. Δεν μπορούμε να ευχαριστήσουμε αρκετά τους καλεσμένους μας! Μαζί συγκεντρώσαμε 714 δωροκάρτες συνολικού ύψους 17.850 $ που συγκεντρώθηκαν για το Lift Up.

Η αποστολή του Glenwood Caverns Adventure Park είναι να κάνει τους ανθρώπους να χαμογελούν. Από συναρπαστικές βόλτες στην κορυφή του βουνού και τα λαμπερά φώτα των διακοπών του Winter on the Mountain μέχρι την εβδομαδιαία ζωντανή μουσική και τις επισκέψεις με τον Άγιο Βασίλη, το Adventure Park έχει να κάνει με τη διασκέδαση, ειδικά την περίοδο των διακοπών. Αλλά τα χαμόγελα είναι δύσκολο να έρθουν όταν τα άτομα και οι οικογένειες δεν έχουν αρκετά για να φάνε ή ανησυχούν για την αξιοπιστία του επόμενου γεύματός τους. Δυστυχώς, αυτή είναι μια πραγματικότητα για πάρα πολλούς ανθρώπους που ζουν στις κοιλάδες του Roaring Fork και του ποταμού Κολοράντο όπου το υψηλό κόστος ζωής επιβαρύνει τους κατοίκους. Η εκστρατεία Gondola Giving του Adventure Park που ξεκινά αυτόν τον μήνα είναι μια κοινή προσπάθεια με το LiftUp, το τοπικό ντουλάπι τροφίμων, για να προσφέρει υγιεινά, θρεπτικά και χορταστικά γεύματα που επαναφέρουν μια μερίδα χαράς στο τραπέζι για τους παραλήπτες, ειδικά κατά την περίοδο των γιορτών.

Συνεργάτης με το Adventure Park, το LiftUp είναι το ντουλάπι τροφίμων της περιοχήςΓεφυρώνοντας το χάσμα πείνας από το 1982, LiftUp’s αποστολή είναι να παρέχει δίκαιη επισιτιστική ασφάλεια σε όλα τα άτομα και τις οικογένειες που παλεύουν με την επισιτιστική ανασφάλεια από το Parachute έως το Aspen. „Οι δωρεές από την κοινότητά μας βοηθούν να διατηρούμε τα Pantries of Choice και τα Mobile Distributions μας εφοδιασμένα με τρόφιμα που οι επισκέπτες μας μπορεί να δυσκολεύονται να αντέξουν οικονομικά μόνοι τους“, δήλωσε ο διευθυντής διανομής τροφίμων της LiftUp, Joshua Stover. «Αυτές οι δωρεές είναι μια εξαιρετική πηγή για να συνεχίσουμε να παρέχουμε στις οικογένειες τα ίδια προϊόντα που θα μπορούσαν να αγοράσουν στο τοπικό κατάστημα».

Μαζί, το Glenwood Caverns Adventure Park και το LiftUp έχουν θετικό αντίκτυπο προς τον στόχο της μείωσης και τελικά του τερματισμού της πείνας στην περιοχή μας. Σύμφωνα με τον Stover, «Ο συνδυασμός των αποστολών των οργανισμών μας δημιουργεί πραγματικά ένα ιδιαίτερο αίσθημα χαράς και ενδυνάμωσης στην κοινότητά μας. Το να βοηθάς άλλους είναι μια θετική εμπειρία για όλους και γνωρίζοντας ότι υπάρχουν οργανισμοί που έχουν ως αποστολή τους να δημιουργήσουν αυτήν την εμπειρία, δημιουργεί πραγματικά μια ισχυρότερη σύνδεση με την κοινότητά μας».

Δώστε & λάβετε με γόνδολα Giving

Το Giving Gondola ξεκινά στις 19 ΝοεμβρίουΜε διπλό στόχο την αύξηση της ευαισθητοποίησης για την επισιτιστική ανασφάλεια και τη συλλογή δωρεών, η καμπάνια του Adventure Park’s Gondola Giving ξεκινά στις 19 Νοεμβρίου, η οποία συμπίπτει με την έναρξη του Winter on the Mountain. Κατά τη διάρκεια του Giving Gondola, οι κάτοικοι της περιοχής και οι επισκέπτες του πάρκου ενθαρρύνονται να δωρίσουν μια δωροκάρτα 25 $ στην αγορά της πόλης, την οποία μπορούν να αφήσουν στο γραφείο εισδοχής βάσης του Adventure Park. Σε αντάλλαγμα, οι δωρητές θα λάβουν τέσσερα εισιτήρια αξίας 100 $ για να οδηγήσουν τη γόνδολα στο θεματικό πάρκο στην κορυφή του βουνού. Τα εισιτήρια μπορούν να εξαργυρωθούν οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια του Winter on the Mountain που διαρκεί έως τον Φεβρουάριο του 2023. Πέρυσι η Glenwood Caverns συγκέντρωσε 273 δωροκάρτες, προσθέτοντας έως και 6.835 $ σε δωρεές για το LiftUp!

«Η συνεργασία του Glenwood Caverns με το Lift-Up έχει προσφέρει έναν καταπληκτικό τρόπο για να αυξηθεί η ευαισθητοποίηση για την ανάγκη στην κοιλάδα μας, παρέχοντας παράλληλα στην κοινότητα μια μεγάλη ευκαιρία να βοηθήσει στην καταπολέμηση της επισιτιστικής ανασφάλειας και να διασκεδάσει ταυτόχρονα», είπε ο Stover.

Κάντε τη διαφορά αυτές τις γιορτές κάνοντας δωρεά στο LiftUp μέσω του Gondola Giving. Επισκεφτείτε το Glenwood Caverns Adventure Park για να μάθετε περισσότερα.

 

The post Gondola Giving: A Lift Up to They in Need εμφανίστηκε πρώτα στο Adventure Park Glenwood Caverns.