Δεν λέω αντίο, λέω ευχαριστώ

Δεν λέω αντίο, λέω ευχαριστώ

März 24, 2023 0 Von admin
Hνα αρχίσω να αποχαιρετώ μια πλατφόρμα, μια ομάδα, μια οικογένεια που μου προσφέρει φωνή και απεριόριστη υποστήριξη για πάνω από πέντε χρόνια; Απλή απάντηση, όχι. Δεν πρόκειται να αποχαιρετήσω Αυτό είναι φυσιολογικό. Πάω να πω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Σας ευχαριστώ που με βοηθήσατε να βελτιώσω τον εαυτό μου

Πηγή

Ευχαριστώ την Bekah και τη Nikki που με βοήθησαν να πραγματοποιήσω ένα όνειρό μου. Πάντα ήθελα να γίνω συγγραφέας, αλλά κάθε φορά που καθόμουν να γράψω οτιδήποτε, πάντα μετατρεπόταν σε κάποιο υπερβολικά συναισθηματικό προσωπικό δοκίμιο όταν πραγματικά ήθελα απλώς να μιλήσω για την αγάπη μου για τα ντόνατς. Αυτό είναι Normal όχι μόνο μου έδωσε μια ζωντανή πλατφόρμα για να τελειοποιήσω τις δεξιότητές μου στο γράψιμο, αλλά μου έδωσε και την αυτοπεποίθηση να γράφω για πράγματα με τα οποία είμαι παθιασμένος και να μην αισθάνομαι εντελώς χαμένος για τα πάθη μου.

Όχι μόνο βελτίωσα τις συγγραφικές μου ικανότητες, κάτι που κάνω τώρα επαγγελματικά, αλλά έχω γνωρίσει και κάνω μερικούς από τους καλύτερους φίλους που θα έχω ποτέ στη ζωή μου. Άτομα που θεωρώ ως προέκταση των μελών της οικογένειάς μου.

Ευχαριστώ τους αναγνώστες που ήταν μέρος του ταξιδιού μου

Πηγή

Ευχαριστώ κάθε αναγνώστη του Αυτό είναι φυσιολογικό που αφιέρωσε χρόνο για να με γνωρίσει μέσα από τα γραπτά μου. Όσοι έχετε κάνει like, αγαπήσατε και σχολιάσατε τις αναρτήσεις μου. Θέλω να σας ευχαριστήσω που γελάσατε μαζί μου όταν ξόδεψα την υποθήκη μου σε τέχνη τατουάζ όταν κάλυψα εκείνη τη δημοπρασία στη Νέα Υόρκη. Ένα ειλικρινές ευχαριστώ σε όσους από εσάς κλάψατε μαζί μου όταν έγραψα για τους οικογενειακούς χωρισμούς που συνέβησαν στα νότια σύνορά μας.

Την εποχή που έγραψα για το πόσο ΔΥΣΚΟΛΟ είναι να είσαι για πρώτη φορά μαμά. Ένας αναγνώστης σχολίασε ότι η ανάρτησή μου τη βοήθησε τόσο πολύ επειδή ήταν και η ίδια νέα μαμά και αισθανόταν επίσης συγκλονισμένη.

Σε κάθε καταπληκτικό άτομο που μοιράστηκε τη μάχη μου με το FDA και με βοήθησε να πάρω επιτέλους αυτήν την έγκριση που τόσο χρειαζόμουν, σας ευχαριστώ.

Συνεχίστε να ακολουθείτε το ταξίδι μου

Πηγή

Αυτό είναι φυσιολογικό ήταν ένα ιδιαίτερο μέρος, αλλά το ήξερες ήδη. Όταν το πρωτοέμαθα Αυτό είναι φυσιολογικό έκλεινε, με κυρίευσε η σκέψη ότι έπρεπε να βρω μια άλλη καταπληκτική πλατφόρμα ακριβώς όπως αυτή. Αλλά ξέρετε τι; Δεν πρόκειται να βρω ποτέ άλλο Αυτό είναι φυσιολογικό. Έτσι, αντί να συμβιβάζομαι με κάτι που δεν είναι το ίδιο, αποφάσισα να ξεκινήσω μόνος μου και να ξεκινήσω το δικό μου blog/vlog.

Το blogging και το vlogging για την άγρια ​​βόλτα που είναι μια καθημερινή ζωή είναι ο σωστός τρόπος για να συνεχίσω στο δικό μου μονοπάτι.

Αν σας ενδιαφέρει να ενημερώνεστε για όλες τις κριτικές ομορφιάς μου, να μάθετε πώς να κάνετε το μακιγιάζ σας για καθημερινές εμφανίσεις και όλο το πραγματικό δράμα που έρχεται με την απόκτηση μιας νέας προσθετικής γνάθου, τότε ακολουθήστε το ταξίδι μου στο ΚυριολεκτικάLaurasLife.com Θα κάνω βιντεοσκόπηση ολόκληρης της επέμβασης αντικατάστασης της άρθρωσης της γνάθου και της διαδικασίας επούλωσης.

Μου άρεσε κάθε δευτερόλεπτο να είμαι μέρος αυτής της μεγάλης περιπέτειας. Δεν μπορώ να περιμένω να δείτε όλοι τι μου επιφυλάσσει στο μέλλον.

Πολλή αγάπη,

Λαούρα

ΥΓ: Ακολουθήστε με στο νέο μου blog This Is Life With Laura ή στο IG @thisislifewithlaura ή στο twitter @lifewithlaura20 ή στο FB @thisislifewithlaura. Ανυπομονώ να μοιραστώ τόσα πολλά εκπληκτικά, διασκεδαστικά και αληθινά πράγματα μαζί σας!

Πηγή