Εργαλεία για κάθε έμπορο με το Spartan Trading

Εργαλεία για κάθε έμπορο με το Spartan Trading

März 17, 2023 0 Von admin

Εργαλεία για κάθε έμπορο με το Spartan Trading

Είτε πρόκειται για ημερήσια διαπραγμάτευση, διαπραγμάτευση swing ή οποιονδήποτε άλλο κλάδο, η γνώση είναι δύναμη όταν πρόκειται να κυριαρχήσεις στις αγορές. Χωρίς την κατάλληλη θεμελιώδη κατανόηση, οι αρχάριοι έμποροι θα χάνουν χρόνο και χρήμα προσπαθώντας να πλοηγηθούν μόνοι τους στις αγορές.

Σήμερα, υπάρχουν αμέτρητοι διαθέσιμοι πόροι που ισχυρίζονται ότι έχουν τη γνώση και τη διορατικότητα που χρειάζεστε. τόνοι φόρουμ, chatrooms και subreddits είναι αφιερωμένοι σε συμβουλές συναλλαγών. Ωστόσο, δεν δημιουργούνται όλοι αυτοί οι πόροι (και οι πληροφορίες που μοιράζονται σε αυτούς) ίσοι. Αν θέλετε να ανεβάσετε τις συναλλαγές σας στο επόμενο επίπεδο, πρέπει να ξεκινήσετε από αυτό αποδεδειγμένη γνώση και αξιόπιστες πληροφορίες που μπορεί να μετατραπεί σε δραστικά, κερδοφόρα παιχνίδια.

Το Spartan Trading επιδιώκει να εκπαιδεύσει άτομα όλων των επιπέδων δεξιοτήτων, παρέχοντάς τους τα εργαλεία και τους πόρους που χρειάζονται για να γίνουν επιτυχημένοι ανεξάρτητοι έμποροι. Μάθετε απευθείας από την ομάδα έμπειρων εμπόρων μας με ζωντανά σεμινάρια, πρακτικές ιδέες συναλλαγών και σε βάθος εκπαιδευτικά μαθήματα σχεδιασμένα για να σας βοηθήσουν να απομυθοποιήσετε τις αγορές και να κυριαρχήσετε στις συναλλαγές, ανεξάρτητα από την τρέχουσα ικανότητα ή εμπειρία σας. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς τα ολοκληρωμένα προγράμματα και οι πόροι της Spartan Trading μπορούν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους συναλλαγών σας παρακάτω.

Ημερήσια διαπραγμάτευση έγινε σωστά

Ίσως περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο είδος συναλλαγών, οι ημερήσιες συναλλαγές απαιτούν υψηλό επίπεδο δεξιοτήτων και τεχνικής εξειδίκευσης. Είτε πρόκειται για το χόμπι σας είτε για την καριέρα σας, θα πρέπει να βάλετε τη δουλειά για να δείτε αποτελέσματα. Μέρος αυτής της εργασίας είναι η εκπαίδευση του εαυτού σας στην αγορά, η τεχνική ανάλυση και άλλες δεξιότητες. Η παρακολούθηση των ειδικών σε δράση μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της καμπύλης μάθησης, όπως και η λήψη σχολίων από μια κοινότητα έξυπνων εμπόρων.

Το Spartan’s Day Trading Program παρέχει τόσο στους νέους όσο και στους έμπειρους ημερήσιους εμπόρους όλα τα εργαλεία γνώσης που χρειάζονται για να κατακτήσουν τις αγορές και να ανεβάσουν τις συναλλαγές τους. Το πρόγραμμά μας προσφέρει ασυναγώνιστη αξία με πλήρεις πόρους για να ξεκινήσετε την καθημερινή σας εμπορική καριέρα, συμπεριλαμβανομένων:

 • Αποκλειστική πρόσβαση στο Spartan’s Day Trading Discord και στο Livestream
 • Κριτικές σχεδίου παιχνιδιού πριν από την αγορά
 • 30+ Ημερήσια Equity / Option Plays
 • Αποκλειστικά Νέα Αγοράς
 • Prop Analyst Insight
 • Εμπορική Επιθεώρηση Εκπαίδευση
 • 1 μήνας Πρόσβαση σε Spark Newswire (48,50 $ Αξία)

Swing Trading Strategies

Το Swing trading είναι εξαιρετικό για επαγγελματίες, φοιτητές και άλλα άτομα που θέλουν να ασχοληθούν με τις συναλλαγές, αλλά δεν μπορούν να περάσουν αμέτρητες ώρες μπροστά σε μια οθόνη. Επειδή επικεντρώνεται σε βραχυπρόθεσμα έως μεσοπρόθεσμα κέρδη για ημέρες (μερικές φορές ακόμη και εβδομάδες και μήνες), το swing trading είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να μάθετε την αγορά, χωρίς να θυσιάζετε άλλα μέρη του τρόπου ζωής σας.

Το Spartan Trading παρέχει στους swing traders όλων των επιπέδων δεξιοτήτων τα εργαλεία για να κάνουν έξυπνα παιχνίδια και να γίνουν επιτυχημένοι ανεξάρτητοι έμποροι. Το Πρόγραμμα Swing Trading σας παρέχει τους πόρους που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε με επιτυχία τις swing trading, όπως:

 • Επιλογές μετοχών & Swing Ideas προσαρμοσμένες σε αυτό που λειτουργεί καλύτερα για εσάς.
 • Καθημερινή Ζωντανή Καθοδήγηση για Κούνιες.
 • Πρόσβαση σε συντονιστές εντός και εκτός ωραρίου αγοράς.
 • Ιδιωτικές συνεδρίες Q&A με έμπειρους εμπόρους.
 • Δωρεάν πρόσβαση ενός μήνα στο Spark Newswire.
 • Κι αλλα!

Εκπαίδευση για ανυψωμένες συναλλαγές

Το Webinar και τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα της Spartan Trading παρέχουν στους εμπόρους όλων των επιπέδων εργαλεία και στρατηγικές που μπορούν να κάνουν τις συναλλαγές τους στο επόμενο επίπεδο. Μάθετε απευθείας από την ομάδα έμπειρων εμπόρων της Spartan Trading με εξατομικευμένες τάξεις προσαρμοσμένες για να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις συναλλαγές σας, ανεξάρτητα από την εξειδίκευση ή το τρέχον επίπεδο δεξιοτήτων σας.

Η διαρκώς διευρυνόμενη βιβλιοθήκη μαθημάτων και διαδικτυακών σεμιναρίων περιλαμβάνει:

 • Τεχνικές συναλλαγές, μετοχές και δικαιώματα προαίρεσης με το Spartan, μια ολοκληρωμένη επισκόπηση της τεχνικής ανάλυσης και άλλων βασικών δεξιοτήτων ημερήσιων συναλλαγών.
 • Στρατηγικές Επιλογών με το Options Momma, έναν επιτυχημένο έμπορο επιλογών που θα σας διδάξει τις λεπτομέρειες των επιλογών και των swing trading.
 • Μακροοικονομική ροή χρημάτων και βασικές αρχές με τη South Beach, έναν έμπειρο έμπορο Hedge Fund που θα σας δώσει την υποκείμενη θεωρία για να κατανοήσετε την αγορά και να λάβετε τεκμηριωμένες αποφάσεις.

Εκτός από τα εβδομαδιαία διαδικτυακά σεμινάρια, η εγγραφή στο Spartan σάς παρέχει επίσης πρόσβαση στη βιβλιοθήκη μας με προηγούμενες ηχογραφήσεις και μαθήματα, παρέχοντάς σας ώρες εις βάθος ανάλυσης και συμβουλές συναλλαγών. Αξιοποιήστε στο έπακρο τη μάθησή σας με γνώσεις κορυφαίας ποιότητας από μια ομάδα με πάνω από έναν αιώνα συνδυασμένης εμπειρίας συναλλαγών.

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε με το Spartan;

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα ολοκληρωμένα προγράμματα και τους πόρους της Spartan Trading για εμπόρους.