Η καρδιά μου θα συνεχίσει… Τελικά

Η καρδιά μου θα συνεχίσει… Τελικά

März 24, 2023 0 Von admin
Εγώ Είμαι πολύ κακός σε συναισθήματα ή χειρονομίες. Είμαι τρομερός στα αντίο. Τα αντίο μου δίνουν άγχος, και ένα μέρος μου ήθελε να φανταστεί και να μην γράψει τίποτα.

Αλλά σας αγαπώ πάρα πολύ για να φύγω από αυτό το υπέροχο, παράξενο μέρος χωρίς μερικές παρατηρήσεις.

Καταρχήν είστε οι δικοί μου άνθρωποι. Οι γυναίκες του That’s Normal είναι η οικογένεια που επιλέγω. Έχω δουλέψει πάνω σε ένα κομμάτι για τους κρυστάλλους — ναι, τώρα ασχολούμαι με τους κρυστάλλους — γι‘ αυτό επιτρέψτε μου να σας αφήσω με το πιο σημαντικό στοιχείο από αυτή τη δημοσίευση: Εάν μπορείτε να επιλέξετε μόνο έναν κρύσταλλο, επιλέξτε ροζ χαλαζίας. Διάλεξε τον κρύσταλλο που ανοίγει την καρδιά. Διάλεξε τον κρύσταλλο της αγάπης. Η αγάπη είναι το πιο σημαντικό πράγμα, και ο λόγος που βρεθήκαμε είναι επειδή όλοι αγαπάμε το ίδιο απολαυστικό σκατά.

Μας αρέσει το Regency romance. Αγαπάμε το Outlander. Μερικοί από εσάς αγαπούν μια μικρή ιστορία που ονομάζεται Χάρι Πότερ. Αγαπάμε το The Bachelor. Αγαπάμε τη Χίλαρι Κλίντον και αγαπάμε την ElizaBEST Warren. Αγαπάμε τη φαντασία, τη Marvel, το My Favorite Murder, το Twilight και το φαγητό.

Ξέρεις ότι έχεις βρει τους ανθρώπους σου όταν συναντάς τον Sam Heughan προσωπικά και το καλύτερο μέρος της βραδιάς είναι να τρως νάτσος με την Beth Thorne.

Οι ασαφείς μπάλες είναι ζωή

Πίσω στο 2014, η Λορένα ρώτησε αν θα ήθελα να γράψω γι‘ αυτό Οι Hot Guys του French Open για αυτό είναι φυσιολογικό. Ποτέ δεν ένιωσα περισσότερο να δει άλλος άνθρωπος. Αν με ακολουθήσετε εδώ, ξέρετε ότι μου αρέσει να γράφω για το τένις. Αυτό συμβαίνει επειδή το τένις — σύμφωνα με τον Αντρέ Αγκάσι — είναι μια όμορφη μεταφορά για τη ζωή.

«Δεν είναι τυχαίο, νομίζω, ότι το τένις χρησιμοποιεί τη γλώσσα της ζωής. Πλεονέκτημα, σέρβις, σφάλμα, διάλειμμα, αγάπη, τα βασικά στοιχεία του τένις είναι αυτά της καθημερινότητας, γιατί κάθε αγώνας είναι μια ζωή σε μικρογραφία. Ακόμη και η δομή του τένις, ο τρόπος με τον οποίο τα κομμάτια ταιριάζουν το ένα μέσα στο άλλο όπως οι Ρώσικες κούκλες που φωλιάζουν, μιμείται τη δομή των ημερών μας. Οι πόντοι γίνονται παιχνίδια, τα σετ γίνονται τουρνουά, και είναι όλα τόσο στενά συνδεδεμένα που οποιοδήποτε σημείο μπορεί να γίνει το σημείο καμπής. Μου θυμίζει τον τρόπο με τον οποίο τα δευτερόλεπτα γίνονται λεπτά γίνονται ώρες, και οποιαδήποτε ώρα μπορεί να είναι η καλύτερη μας. Ή το πιο σκοτεινό. Είναι επιλογή μας.”

Είμαι πολύ χαρούμενος που ο TN μου έδωσε τον χώρο να είμαι ειλικρινής υπερασπιστής της Serena Williams, της σπουδαιότερης τενίστριας όλων των εποχών. Ούτε μια φορά η Bekah ή η Nikki μου είπαν να συγκρατήσω τη σημασία της Serena για το παιχνίδι, τον φεμινισμό, τη μητρότητα και την κουλτούρα μας.

Ούτε μια φορά η Μπέκα και η Νίκι δεν μου είπαν να κρατηθώ Οτιδήποτεγιατί είναι καταπληκτικές γυναίκες που υποστηρίζουν άλλες καταπληκτικές γυναίκες…ειδικά Αυτό κουρασμένη και κουρασμένη 46χρονη γυναίκα. (Ο Ορθογραφικός έλεγχος συνεχίζει να θέλει να αλλάξει το „ornery“ σε „horny“ και θα το δεχτώ γιατί είναι η εποχή του Σκορπιού και θα σε φάω ζωντανό.)

Rose Gold Basic Bitch Baller μέχρι το τέλος

Καθώς το γράφω αυτό, πίνω ένα ποτήρι ροζέ φορώντας ροζ χρυσό Birkenstocks. Το κρατάω βασικό μέχρι το τέλος. Επίσης, γίνομαι αρκετά αηδιαστικός, οπότε εδώ είναι μια γρήγορη λίστα με αυτά που είμαι πιο περήφανος που έγραψα για εσάς (που δεν σχετίζεται με το ΤΕΝΙΣ):

Τύλιξέ το!

Η Σελίν Ντιόν το είπε καλύτερα όταν είπε: «Η καρδιά μου θα συνεχίσει». Είστε όλοι μέρος της καρδιάς μου. Είσαι τα Ωμέγα-3 για την ψυχή μου.

Θέλω να αποχαιρετήσω με δύο πράγματα. Το πρώτο είναι το αγαπημένο μου ποίημα, το μόνο ποίημα που ξέρω 100% απέξω.

Η „ελπίδα“ είναι το πράγμα με τα φτερά –

Που κουρνιάζει στην ψυχή –

Και τραγουδά τη μελωδία χωρίς λόγια –

Και δεν σταματά ποτέ – καθόλου –

Και ακούγεται το πιο γλυκό – in the Gale –

Και πρέπει να είναι επώδυνη η καταιγίδα –

Αυτό θα μπορούσε να εξευτελίσει το μικρό πουλί

Αυτό κράτησε τόσους πολλούς ζεστούς –

Το έχω ακούσει στην πιο ψυχρή χώρα –

Και στην πιο παράξενη θάλασσα –

Ωστόσο – ποτέ – στο Extremity,

Ζήτησε ένα ψίχουλο – από εμένα.

– Έμιλυ Ντίκινσον

Το άλλο πράγμα είναι το καλύτερο βίντεο από όλα τα βίντεο που έγιναν ποτέ. Ο Ράφα και ο Ρότζερ, γελάνε μαζί. Όπως έλεγε η δασκάλα μου στα μαθηματικά της 7ης δημοτικού, η κυρία Eason, «Ειρήνη. Ο Θεός να ευλογεί. Και μπορείς να πας.“