Η λεπτή τέχνη της επιλογής του σωστού Live Trading Room

Η λεπτή τέχνη της επιλογής του σωστού Live Trading Room

März 16, 2023 0 Von admin

Η λεπτή τέχνη της επιλογής του σωστού Live Trading Room

Οι νέοι και επαγγελματίες έμποροι βασίζονται σε μεγάλο βαθμό σε αίθουσες συνομιλίας ζωντανών συναλλαγών για να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες και να αποκτήσουν πληροφορίες για την αγορά. Τόσο οι καθημερινές συναλλαγές όσο και οι αιωρούμενες συναλλαγές απαιτούν από τους επενδυτές να ενημερώνονται για τα τρέχοντα νέα, να βρίσκουν αξιόπιστες πηγές πληροφοριών και να συμμετέχουν σε μια κοινότητα συναλλαγών για να αναπηδούν τις ιδέες ο ένας από τον άλλο. Η επιλογή της σωστής αίθουσας ζωντανών συναλλαγών μπορεί είτε να δημιουργήσει είτε να χαλάσει την εμπειρία συναλλαγών σας, επομένως είναι σημαντικό να γνωρίζετε τι πρέπει να αναζητάτε όταν συμμετέχετε σε μια ζωντανή αίθουσα συναλλαγών.

Τι είναι το Live Trading Room;

Πριν προχωρήσουμε σε λεπτομέρειες, θα συζητήσουμε εν συντομία τι είναι μια ζωντανή αίθουσα συναλλαγών και ποιο είναι το όφελος της συμμετοχής. Οι αίθουσες συναλλαγών θεωρούνται ως σχολές συναλλαγών που παρέχουν εκπαιδευτικούς πόρους για να καθοδηγήσουν τους εμπόρους και να βρουν τον μοναδικό τρόπο συναλλαγών τους. Οι καλύτερες αίθουσες συναλλαγών προσφέρουν στους εμπόρους τα εργαλεία και τις υπηρεσίες για να αξιοποιήσουν αποτελεσματικά τα νέα ή τις ενημερώσεις για να ξεκινήσουν ενεργά τις συναλλαγές.

Οι ζωντανές αίθουσες συναλλαγών εκθέτουν νέους και έμπειρους εμπόρους σε διαφορετικές στρατηγικές και ρυθμίσεις συναλλαγών που θα βοηθήσουν στη διαμόρφωση του στυλ συναλλαγών τους. Οι έμποροι μπορούν να αυξήσουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους στις συναλλαγές μέσω μιας υποστηρικτικής κοινότητας και ενεργών μελών. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς να επιλέξετε τη σωστή αίθουσα ζωντανών συναλλαγών.

Κορυφαία 3 χαρακτηριστικά που πρέπει να αναζητήσετε σε μια ζωντανή αίθουσα συναλλαγών

1. Η εκπαίδευση είναι το κλειδί

Ενώ αναζητάτε δωμάτια συνομιλίας συναλλαγών, αναμφίβολα θα σκοντάψετε σε δημόσια φόρουμ, ιστότοπους ειδήσεων και ιστότοπους κοινωνικών συναλλαγών που υπόσχονται στους εμπόρους 100% επιτυχημένες στρατηγικές, αλάνθαστα σχέδια παιχνιδιών και εγγυημένα κέρδη. Δυστυχώς, υπάρχουν κανένα εγγυημένο αποτέλεσμα με συναλλαγές. Στην πραγματικότητα, οι ιστότοποι που προωθούν ψευδείς υποσχέσεις δεν είναι μόνο παράνομοι. είναι κατά κύριο λόγο ένα πρόγραμμα για να λαμβάνετε συνδρομές χωρίς να παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες.

Εμπορικές αίθουσες που παρέχουν εκπαιδευτικούς πόρους είναι το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσετε. Η ζωντανή αίθουσα συναλλαγών της Spartan Trading προσφέρει στους εμπόρους διαφανείς και απλούς εκπαιδευτικούς πόρους που καλύπτουν βασικές έννοιες των συναλλαγών και πως για να χρησιμοποιήσετε αυτές τις πληροφορίες στον πραγματικό κόσμο των συναλλαγών. Τα μέλη της ζωντανής αίθουσας συναλλαγών του Spartan Trading εκτίθενται σε μια ομάδα συντονιστών με διαφορετικές στρατηγικές συναλλαγών, διάφορες ρυθμίσεις συναλλαγών και πάνω από 80 χρόνια συνδυασμένης εμπειρίας σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και Hedge Funds. Με απεριόριστους πόρους πληροφοριών, η ζωντανή αίθουσα συναλλαγών του Spartan εγγυάται ότι θα προσφέρει στους εμπόρους μια ολοκληρωμένη εκπαιδευτική εμπειρία.

2. Εργαλείο ζωντανών βίντεο και μηνυμάτων

Για να επωφεληθείτε πλήρως από τις εκπαιδευτικές αίθουσες συνομιλίας, χρειάζεστε πρόσβαση στο εμπόριο σε πραγματικό χρόνο. Κάθε ημέρα συναλλαγών είναι μοναδική – οι συντονιστές εντοπίζουν τις κορυφές, παρακολουθούν τις τάσεις και εφαρμόζουν διαφορετικές τεχνικές ανάλογα με τις τρέχουσες συνθήκες της αγοράς. Η ζωντανή αίθουσα συναλλαγών του Spartan δίνει σε όλα τα μέλη πρόσβαση σε ένα εργαλείο ζωντανών μηνυμάτων (Διαφωνία) όπου παρουσιάζονται και συζητούνται εμπορικές ιδέες, και α ζωντανή ροή βίντεο μέσω Zoom, όπου ο επικεφαλής συντονιστής μας, ο Spartan, πραγματοποιεί συναλλαγές σε πραγματικό χρόνο. Το ημερήσιο πρόγραμμα συναλλαγών της Spartan παρέχει στα μέλη διάφορες μεθόδους συναλλαγών ανάλογα με τις συναλλακτικές τους ανάγκες, καθώς το πρόγραμμα καλύπτει τον τρόπο αναγνώρισης σημάτων συναλλαγών χρησιμοποιώντας εκπαιδευτικό υλικό και εργαλεία συναλλαγών.

3. Προπονητική Υποστήριξη

Πολλοί έμποροι έχουν συντομεύσει την καμπύλη εκμάθησής τους με τη ζωντανή αίθουσα συναλλαγών του Spartan Trading καθώς είχαν πρόσβαση στο συντονιστή μας ώρες μετά την αγορά. Με το Spartan Trading, η εκπαίδευσή σας δεν τελειώνει όταν κλείνει η αγορά. Στην πραγματικότητα, ενθαρρύνουμε όλα τα μέλη να εργαστούν στο σχέδιο παιχνιδιού τους, να δημιουργήσουν νέες εμπορικές ιδέες και να δημιουργήσουν διαφορετικές στρατηγικές για τις επερχόμενες συνεδριάσεις συναλλαγών. Η συνομιλία κειμένου μας είναι ανοιχτή 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα, για να καθοδηγήσει τα μέλη μας σε όλες τις ερωτήσεις και τις απορίες τους. Στη Spartan Trading, στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να γίνετε ανεξάρτητος επαγγελματίας έμπορος, γι‘ αυτό στοχεύουμε να σας παρέχουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία εντός και εκτός των ωρών της αγοράς για να πετύχετε τους στόχους σας.

Είτε είστε αρχάριος χαμένος στον κόσμο των συναλλαγών είτε επαγγελματίας έμπορος που θέλει να αποκτήσει νέες γνώσεις, η ζωντανή αίθουσα συναλλαγών του Spartan Trading θα σας βοηθήσει να επιτύχετε ημερήσιες συναλλαγές.

Είστε έτοιμοι να γίνετε ανεξάρτητος έμπορος;

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα για την αίθουσα ζωντανών συναλλαγών μας! Για περισσότερους εκπαιδευτικούς πόρους, ανατρέξτε στο Webinar και στα προγράμματα εκπαίδευσης.