Η Rite Aid Healthy Futures ανακοινώνει 4 εκατομμύρια δολάρια σε επιχορηγήσεις γειτονιάς την Τρίτη — Rite Aid Healthy Futures

Η Rite Aid Healthy Futures ανακοινώνει 4 εκατομμύρια δολάρια σε επιχορηγήσεις γειτονιάς την Τρίτη — Rite Aid Healthy Futures

Mai 3, 2023 0 Von admin

ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

29 Νοεμβρίου 2022

Η Rite Aid Healthy Futures ανακοινώνει 4 εκατομμύρια δολάρια σε επιχορηγήσεις γειτονιάς την Τρίτη
Η χρηματοδότηση θα βοηθήσει περισσότερους από 400 μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς να παρέχουν σημαντικές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια της κρίσιμης περιόδου

CAMP HILL, PA – Με στόχο να αντιμετωπίσει τις πιο δύσκολες προκλήσεις υγείας και ευεξίας που αντιμετωπίζουν τα παιδιά σήμερα, η Rite Aid Healthy Futures on Giving Tuesday ανακοίνωσε ότι έχει χορηγήσει πάνω από 4 εκατομμύρια δολάρια σε επιχορηγήσεις γειτονιάς σε περισσότερους από 400 μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς βάσης που εργάζονται για τη δημιουργία πιο υγιών, πιο δίκαιων γειτονιών.

Μέρος της πρωτοβουλίας υπογραφής Empowering Children για το Rite Aid Healthy Futures, οι φετινές επιχορηγήσεις γειτονιάς έρχονται τη στιγμή που οι συνεχείς επιπτώσεις της πανδημίας COVID-19 και ο ιστορικός πληθωρισμός έχουν φέρει τις φιλανθρωπικές οργανώσεις της κοινότητας σε επισφαλείς θέσεις. Η χρηματοδότηση θα βοηθήσει τους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς να εκπληρώσουν τις αποστολές τους και να προσφέρουν σημαντικές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου.

Συνολικά 415 μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί ο καθένας θα λάβουν επιχορήγηση 10.000 $ γενικών λειτουργιών γειτονιάς. Τοποθετημένο σε όλο το αποτύπωμα 17 πολιτειών της Rite Aid, οι υποστηριζόμενοι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί αντιμετωπίζουν κρίσιμες ανάγκες υγείας για τα παιδιά, συμπεριλαμβανομένης της εκπαίδευσης. ψυχική και συναισθηματική ευεξία? πρόληψη κρίσεων και ευαισθητοποίηση· και διαχείριση ασθενειών και αναπηρίας.

Οι χρηματοδοτούμενοι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί περιλαμβάνουν καταφύγια αστέγων, οργανώσεις ανάδοχης φροντίδας, τράπεζες τροφίμων, κέντρα πρόληψης της κακοποίησης παιδιών, εγκαταστάσεις θεραπευτικής φροντίδας για παιδιά με χρόνια πάθηση και άλλα.

Όλοι οι υποστηριζόμενοι οργανισμοί εξυπηρετούν διαφορετικές κοινότητες και κοινότητες χαμηλού εισοδήματος, ευθυγραμμιζόμενοι με τον γενικό στόχο του Rite Aid Healthy Futures για την αντιμετώπιση των φυλετικών ανισοτήτων και των ανισοτήτων στον τομέα της υγείας.

Καθοδηγείται από τη γενναιοδωρία του πελάτη

Οι επιχορηγήσεις χρηματοδοτούνται μέσω του προγράμματος συγκέντρωσης χρημάτων πελατών KidCents, το οποίο επιτρέπει στους πελάτες της Rite Aid να συγκεντρώνουν τις αγορές τους στο κατάστημα και στο διαδίκτυο για να υποστηρίξουν την υγεία και την ευεξία των παιδιών.

Όταν οι πελάτες ψωνίζουν στο Rite Aid, η αλλαγή τους αλλάζει τη ζωή. Δωρίζοντας τα νίκελ, τις δεκάρες και τα τέταρτά τους, εκατομμύρια πελάτες της Rite Aid βοηθούν μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς σε όλη τη χώρα να καταπολεμήσουν τον παιδικό καρκίνο, να αποτρέψουν την κακοποίηση παιδιών, να βάλουν υγιεινά τρόφιμα στο τραπέζι του δείπνου και πολλά άλλα. Το πρόγραμμα συγκέντρωσης KidCents, το οποίο ξεκίνησε το 2013, συγκεντρώνει περισσότερα από 12 εκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο για την υποστήριξη της υγείας και της ευεξίας των παιδιών.

«Σε αυτές τις εξαιρετικές στιγμές, συνεχίζουμε να βλέπουμε τις σκληρές πραγματικότητες των ανισοτήτων και των ανισοτήτων στην υγεία που επηρεάζουν τα παιδιά μέσω της πείνας, της έλλειψης στέγης, της φτώχειας και μιας αυξανόμενης κρίσης ψυχικής υγείας», δήλωσε ο Matt DeCamara, εκτελεστικός διευθυντής της Rite Aid Healthy Futures. «Προσφέρουμε τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μας σε αυτούς τους αφοσιωμένους οργανισμούς, το προσωπικό και τους εθελοντές που ξυπνούν καθημερινά για να κάνουν τις γειτονιές τους ακόμα πιο δυνατές, καθώς και σε εκείνους τους πελάτες της Rite Aid που υποστηρίζουν την απίστευτη δουλειά τους».

«Η αλλαγή μπορεί να οδηγήσει στην αλλαγή», συνέχισε ο DeCamara. «Χάρη στους γενναιόδωρους πελάτες της Rite Aid, περισσότεροι από 400 μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί βάσης μπορούν να συνεχίσουν το σημαντικό έργο τους, αποκαθιστώντας ταυτόχρονα την ελπίδα, την ανθεκτικότητα και την αυτοεκτίμηση στα παιδιά. Όταν τα παιδιά είναι υγιή, μπορούν να ξεκλειδώσουν τις δυνατότητές τους, να κάνουν μεγάλα όνειρα και να δημιουργήσουν το δικό τους λαμπρό μέλλον».

Παραδείγματα μη κερδοσκοπικών οργανισμών που υποστηρίζονται μέσω των σημερινών επιχορηγήσεων περιλαμβάνουν:

Φρέσκες Πρωτοβουλίες Νέων | Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη
Η Fresh Youth Initiatives (FYI), που ιδρύθηκε το 1993, παρέχει ακαδημαϊκή, νεανική ανάπτυξη και υπηρεσίες ψυχικής υγείας σε 1.300 μετανάστες και νέους πρώτης γενιάς στο Washington Heights ετησίως. Τα πολιτιστικά ανταποκρινόμενα προγράμματα του FYI είναι προσαρμοσμένα στις συγκεκριμένες ανάγκες της κοινότητας, με μακροπρόθεσμο όραμα τη διακοπή του κύκλου της φτώχειας μεταξύ των γενεών, την προώθηση της εκπαιδευτικής ισότητας και την ενίσχυση των ευάλωτων πληθυσμών.

Camp Dreamcatcher | Kennett Square, Πενσυλβάνια
Το Camp Dreamcatcher παρέχει δωρεάν θεραπευτικά και εκπαιδευτικά προγράμματα για νέους με HIV/AIDS και/ή προσβεβλημένους από το 1996. Ο οργανισμός έχει προσφέρει 27 συνεδρίες κατασκήνωσης και 28 καταφύγια σε παιδιά και οικογένειες που αντιμετωπίζουν το HIV/AIDS, εξυπηρετώντας συνολικά 6.000 προσβεβλημένους νέους πάνω από 26 χρόνια.

Κέντρο Πρόληψης Οικογενειακής και Παιδικής Κακοποίησης | Τολέδο, Οχάιο
Η αποστολή του Κέντρου Πρόληψης Οικογενειακής και Παιδικής Κακοποίησης είναι να παρέμβει και να εκπαιδεύσει για τη μείωση της οικογενειακής βίας. Το FCAPC, το οποίο ιδρύθηκε το 1974, δίνει τη δυνατότητα στις οικογένειες να σπάσουν τον κύκλο της βίας και να ζήσουν υγιείς, παραγωγικές ζωές. Το κέντρο εξυπηρετεί πάνω από 50.000 άτομα δωρεάν κάθε χρόνο.

FAR Θεραπευτικές Τέχνες και Αναψυχή | Μπέρμιγχαμ, Μίσιγκαν
Η FAR ιδρύθηκε το 1951 και παρέχει δημιουργικές τέχνες και ψυχαγωγικές θεραπείες σε περισσότερα από 1.500 μέλη της κοινότητας με ειδικές ανάγκες. Η FAR προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών προγραμματισμού από τη θεραπεία τέχνης, τη μουσικοθεραπεία, την ψυχαγωγική θεραπεία και τη θεραπεία χορού/κίνησης για να παρέχει στους πελάτες την προσέγγιση που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες τους.

Ένα μέρος που ονομάζεται σπίτι | Λος Άντζελες, Καλιφόρνια
Το A Place Called Home είναι ένα κέντρο νεολαίας και κοινότητας που εξυπηρετεί νέους ηλικίας 8 έως 24 ετών και τις οικογένειές τους που επικεντρώνεται στην εκπαίδευση, τις υπηρεσίες εφήβων και νέων ενηλίκων, την τέχνη και τη δημιουργική έκφραση και την υγεία και την ευημερία. Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός στεγάζει επίσης ένα επιτόπιο ναυλωμένο σχολείο που έχει σχεδιαστεί για να προσεγγίζει νέους σε κίνδυνο.

Navos | Σιάτλ, Ουάσιγκτον
Η Navos παρέχει μια ευρεία συνέχεια φροντίδας για τη μετατροπή της ποιότητας ζωής για παιδιά, νέους και ενήλικες που είναι ευάλωτοι σε ψυχικές ασθένειες και Διαταραχές Χρήσης Ουσιών (SUD). Αυτό το έργο μεταφράζεται σε δεκάδες καινοτόμες ποικιλίες θεραπείας, θεραπείας και υποστήριξης για ένα ευρύ φάσμα κατοίκων, πολλοί από τους οποίους ζουν στη φτώχεια, συχνά λόγω ψυχικής ασθένειας ή SUD.

«Ένα υγιές μέλλον ξεκινά με ζωντανές γειτονιές, όπου τα παιδιά μεγαλώνουν με πρόσβαση σε άριστη εκπαίδευση, με δραστηριότητες μετά το σχολείο και άλλους πόρους που χρειάζονται για να ευδοκιμήσουν», δήλωσε η Eileen Lyons, εκτελεστική διευθύντρια των Fresh Youth Initiatives. «Είμαστε πρόθυμοι να βάλουμε σε λειτουργία αυτήν την τελευταία επιχορήγηση γειτονιάς για την αντιμετώπιση επειγουσών αναγκών στην κοινότητά μας. Με αυτήν τη χρηματοδότηση, θα παραδώσουμε τεκμηριωμένες οδηγίες και παρεμβάσεις αλφαβητισμού κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, με στόχο να βοηθήσουμε 190 συμμετέχοντες στο δημοτικό σχολείο να επιτύχουν βαθμού ή καλύτερη ικανότητα ανάγνωσης. Αυτά είναι αποτελέσματα που μπορούν πραγματικά να αλλάξουν ζωές».

Μπορείτε να βρείτε μια πλήρη λίστα των υποστηριζόμενων μη κερδοσκοπικών οργανισμών εδώ.

Σχετικά με το Rite Aid Healthy Futures
Το Rite Aid Healthy Futures, παλαιότερα γνωστό ως The Rite Aid Foundation, είναι ένας δημόσιος φιλανθρωπικός οργανισμός αφιερωμένος στην προώθηση της αλλαγής στις κοινότητες, με έμφαση στις υποεξυπηρετούμενες γειτονιές, εστιάζοντας στους τομείς της υγείας, της ευεξίας, της φυλής και της ισότητας. Μαζί με τους δωρητές μας, τους συνεργάτες της Rite Aid, τους κοινοτικούς εταίρους και τους γείτονες, βοηθάμε να αναβαθμιστούν οι τοπικές γειτονιές δωρίζοντας περισσότερα από 15 εκατομμύρια δολάρια ετησίως σε σκοπούς, πρωτοβουλίες και οργανισμούς που κάνουν τη διαφορά στη ζωή των ανθρώπων. Η Healthy Futures είναι περήφανη που συνδέεται με την Rite Aid, η οποία παρέχει μια σειρά από προϊόντα και υπηρεσίες υγείας για όλη την οικογένεια μέσω πάνω από 2.000 τοποθεσιών λιανικής πώλησης φαρμακείων σε 17 πολιτείες. Επίσκεψη
www.RiteAidHealthyFutures.org να μάθω περισσότερα.

###

Επαφές πολυμέσων

Andrew Dust
Υπεύθυνος Επικοινωνίας
Rite Aid Healthy Futures
[email protected]
717-649-2437 (Μηνύματα κειμένου ΟΚ)

Emelia Gabbert-Payne
Ειδικός Επικοινωνίας
Rite Aid Healthy Futures
[email protected]
267-576-2460 (Μηνύματα κειμένου ΟΚ)