Μια Άσκηση Ευγνωμοσύνης – Ένα μέρος που ονομάζεται Σπίτι

Μια Άσκηση Ευγνωμοσύνης – Ένα μέρος που ονομάζεται Σπίτι

Mai 4, 2023 0 Von admin

A Place Called Home’s Junior Journey Μέλη μοιράζονται λόγια εκτίμησης


Στο πνεύμα της εορταστικής περιόδου, η ομάδα μας Junior Journey – μια ομάδα καθοδήγησης συνομηλίκων για τα μέλη μας ηλικίας ανδρών στο γυμνάσιο – συμμετείχε πρόσφατα σε μια δραστηριότητα επικεντρωμένη στην ευγνωμοσύνη.

Κάθε μέλος της ομάδας δημιούργησε μια τσάντα εκτίμησης την οποία διακόσμησε με έργα τέχνης αντιπροσωπευτικά του εαυτού τους. Όταν τελείωσαν τη δημιουργία των αριστουργημάτων τους, τα μέλη είχαν την ευκαιρία να γράψουν μηνύματα ευγνωμοσύνης και να τα ρίξουν στις τσάντες των συμμαθητών τους στο Junior Journey.

Είπε ο Daniel Cendejaz, βοηθός διευθυντής και Junior Journey Facilitator, «Ο στόχος της άσκησης ήταν να νιώσουν άνετα δείχνοντας ευγνωμοσύνη και εκτίμηση, ειδικά στους άντρες συνομηλίκους τους».

Ακολουθούν μερικά από τα μηνύματα που μοιράστηκαν τα μέλη του Junior Journey:

«Σε ευχαριστώ που με έμαθες πώς να παίζω ποδόσφαιρο».
«Σε εκτιμώ που είσαι φίλος μου».
«Έχεις υπέροχα μαλλιά».
«Ευχαριστώ που με βοήθησες με τα μαθήματά μου».
„Εκτιμώ όλους τους δασκάλους στο APCH που με βοηθούν να μάθω.“
«Είμαι ευγνώμων που ο κύριος Λάρι περνά το χρόνο του μαζί μας».
«Είμαι ευγνώμων που περνάω τον χρόνο μου με πολύ κουλ ανθρώπους».

Στο APCH, στόχος μας είναι να δώσουμε τη δυνατότητα στα μέλη μας να χτίσουν ικανοποιητικές ζωές και να κάνουν μια θετική διαφορά στον κόσμο, και η καλλιέργεια του πνεύματός τους και η ικανότητά τους να συνδέονται με άλλους μέσω δραστηριοτήτων όπως αυτή είναι μέρος του να κάνουμε ακριβώς αυτό.


Καθώς η φασαρία και η φασαρία αυτής της εορταστικής περιόδου συνεχίζεται, αυτή είναι μια σημαντική υπενθύμιση για όλους μας να αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να σκεφτούμε τους ανθρώπους και τα πράγματα για τα οποία είμαστε ευγνώμονες και να τα μοιραστούμε!

Έτσι, είτε υποστηρίζετε το A Place Called Home εδώ και χρόνια, είτε μόλις αρχίσατε να συμμετέχετε είτε μας συστήνεστε μέσω αυτής της ανάρτησης ιστολογίου, σας είμαστε ευγνώμονες. Σας ευχαριστούμε που είστε μέρος αυτής της δουλειάς μαζί μας.

Η αλλαγή του κόσμου ξεκινά από το σπίτι.