Μοντέρνα στυλ περουκών μόδας για το φθινόπωρο 2022 • The Fashionable Housewife

Μοντέρνα στυλ περουκών μόδας για το φθινόπωρο 2022 • The Fashionable Housewife

August 21, 2022 0 Von admin

Δεν έχει καμία διαφορά αν υποθέσουμε ότι αγοράζετε για πρώτη φορά περούκα ή όχι, ονομάζουμε «πρωταριά» όλες τις γυναίκες που αναζητούν περούκες που είναι πιο απλές στην εγκατάσταση. Αυτό που θα αποφασίσει αν μια περούκα είναι για αρχάριους ή όχι είναι η ποσότητα της δαντέλας. Όσο περισσότερη δαντέλα έχει μια περούκα, τόσο περισσότερο θα απαιτήσει καλύτερες ικανότητες και χρόνο για να την τοποθετήσετε. Οι μπροστινές περούκες, οι 360s ή οι full lace περούκες δεν είναι συνήθως περούκες χωρίς κόλλα, γεγονός που τις καθιστά τις πιο δύσκολες περούκες στην εγκατάσταση.

Με τέτοια αμέτρητα διάφορα είδη περουκών προσιτά, τείνει να είναι εξαιρετικά επισφαλές να επιλέξετε ένα που συνειδητοποιείτε ότι θα είναι πιο απλό στην εγκατάσταση, ενώ σας δίνει μια εξαιρετικά κανονική εμφάνιση. Για αυτόν τον λόγο, συγκεντρώνουμε την παρακάτω σύνοψη με τα 6 καλύτερα στυλ μόδας περούκες για κυρίες. Είναι τόσο φυσικά να φορεθούν που θα φαίνεστε κομψοί και εκλεπτυσμένοι με συνέπεια χωρίς να επενδύετε υπερβολική ποσότητα ενέργειας στην εγκατάσταση.

Στυλ περουκών που πρέπει να ληφθούν υπόψη

1. Περούκες κεφαλόδεσμου: ονομάζεται επίσης περούκα με κεφαλόδεσμο, αυτό είναι το λιγότερο απαιτητικό στυλ για έναν αρχάριο αφού δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι για τη γραμμή των μαλλιών σου. Υποθέτοντας ότι έχετε κάπως επιπλέον χρόνο, μπορείτε να ρυθμίσετε τις άκρες σας χρησιμοποιώντας τα δικά σας μαλλιά και στη συνέχεια να τοποθετήσετε την περούκα κεφαλόδεσμου ελαφρώς προς τα πίσω έτσι ώστε να είναι αισθητά τα υπέροχα μωρά σας μαλλιά. Σε περίπτωση που δεν έχετε χρόνο, μπορείτε να βάλετε το κεφαλόδεσμο ακριβώς στην αρχή της γραμμής των μαλλιών σας. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε διάφορα είδη κορδονιών στην περούκα σας, δίνοντάς σας την προσαρμοστικότητα να την προσαρμόσετε στο δικό σας στυλ.

2. Περούκες με κρόσσια: πολύ όπως οι περούκες κεφαλόδεσμου, αυτό το είδος περούκας δεν έχει δαντέλα συνδεδεμένο με αυτό, γεγονός που το καθιστά πιο λογικό και επιπλέον απλό στην εγκατάσταση. Αν υποθέσουμε ότι σας αρέσουν τα κτυπήματα, θα πρέπει να προσθέσετε αυτό το είδος περούκας στη συλλογή σας. Η πιο αξέχαστη εγκατάσταση σας δεν θα είναι τόσο απλή όσο μια περούκα κεφαλόδεσμου και αυτός φαίνεται να είναι ο λόγος που σας προτείνουμε να το κάνετε με τη βοήθεια ενός ειδικού αισθητικού. Η αισθητικός θα εφαρμόσει την περούκα στο κεφάλι σας και θα δαντέψει τη φράντζα στο ιδανικό σας μήκος που θα κάνει την περούκα σας να φαίνεται ιδανική για εσάς. Από εκείνο το σημείο και μετά, θα θέλετε πραγματικά να εγκαταστήσετε τον εαυτό σας σε μια παρόμοια περούκα κάθε φορά χωρίς κανένα πρόβλημα.

3. Περούκες με δαντέλα μπροστά ή από t-part: Παρά το γεγονός ότι έχουν κορδόνια, αυτό το είδος περούκας τακτικά δεν χρειάζεται κόλλα για την εγκατάσταση, και για αυτό το λόγο τις αγαπάμε σε τέτοιο βαθμό. Το μέρος της δαντέλας περιλαμβάνεται γύρω από τη γραμμή των μαλλιών στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού σας και επιπλέον στη γραμμή του μέρους. Δεν θα έχετε την επιλογή να αλλάξετε την περιοχή της γραμμής σας, ωστόσο η δαντέλα θα σας δώσει μια εξαιρετικά λογική εμφάνιση. Μπορείτε επίσης να φορέσετε το half up-do, όπου τραβάτε όλα τα μαλλιά από το μπροστινό μέρος της περούκας μέχρι το πίσω μέρος, προσθέτοντας μια αλογοουρά ή έναν κότσο. Υποθέτοντας ότι έχετε πρόσθετες ευκαιρίες να διαθέσετε πόρους για το styling της περούκας σας, αυτό το είδος καπέλου είναι ιδανικό για εσάς.

4. Περούκες κλεισίματος 4×4: Όπως και οι περούκες με τμήμα Τ, οι περούκες κλεισίματος 4×4 κατασκευάζονται με δαντέλα και συνήθως δεν χρειάζονται κόλλα για την εγκατάσταση. Το τμήμα δαντέλας θα βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο του κεφαλιού σας και καλύπτει μια περιοχή 4 ίντσες x 4 ίντσες, κάτι που θα σας δώσει αρκετή προσαρμοστικότητα για να επιλέξετε πού θέλετε να ανοίξετε μια γραμμή τομής. Σε περίπτωση που σας αρέσει να αλλάζετε στυλ τακτικά, θα το αγαπάτε αυτό περούκα.

5. Ίσιες περούκες: Ελεύθερα ποιο είδος καπέλου επιλέγετε. Τα ίσια μαλλιά τις περισσότερες φορές θα είναι τα λιγότερο απαιτητικά για να συμβαδίσετε και να κάνετε στυλ. Θα έχετε συνεχώς την επιλογή να στεγνώνετε με πιστολάκι ή να σιδερώνετε τα ίσια μαλλιά σας για να ολοκληρώσετε την ιδανική ενδελεχή αναζήτηση σε σχεδόν μηδενικό χρόνο. Αν υποθέσουμε ότι προτιμάτε τα κυματιστά στυλ, απλώς θυμηθείτε ότι θα πρέπει να επενδύσετε λίγο περισσότερη ενέργεια συμβαδίζοντας με τις ανατροπές, ώστε να μπορούν να βάζουν συνεχώς τον καλύτερο εαυτό τους μπροστά. Για επιπλέον συμβουλές σχετικά με την πιο αποτελεσματική μέθοδο για να εστιάσετε πραγματικά στα μαλλιά σας (σγουρά ή ίσια), επισκεφτείτε την περιποίηση μαλλιών μας

6. Πλεξούδες: Παρά το γεγονός ότι δεν θεωρούνται περούκες, οι αλογοουρές είναι ιδανικές για νεογέννητα, καθώς δεν είναι δύσκολο να εγκατασταθούν, αλλά επιπλέον λόγω του γεγονότος ότι δεν καλύπτουν ολόκληρο το κεφάλι σας σαν περούκα. Στην περίπτωση που μπορείτε να βάλετε μια μικρή πλεξούδα ή κότσο με τα δικά σας κανονικά μαλλιά, η καθιέρωση της αλογοουράς θα απαιτήσει ουσιαστικά 1 στιγμή και θα έχετε μια στιγμιαία λαμπερή εμφάνιση.

Όπως μπορεί να είναι προφανές, υπάρχει μια μεγάλη γκάμα στυλ περουκών που μπορείτε να επιλέξετε ως αρχάριος και κάθε μία από αυτές θα σας δώσει μια εξαιρετικά κανονική και λαμπερή εμφάνιση χωρίς να ενοχλείτε την εγκατάσταση ή τη συντήρηση. Μέσα σε κάθε μία από τις ταξινομήσεις που καταγράφηκαν παραπάνω, υπάρχουν πολλές επιλογές από ποικιλίες, μήκη και επιφάνειες που μπορείτε να δείτε. Πάρτε μέρος σε κάθε στιγμή της αναζήτησής σας για το επόμενο εκπληκτικό στυλ σας.

Αναρωτιέστε τι άλλα μοδάτα αντικείμενα λείπουν από τη ντουλάπα σας; Μπορείτε να μάθετε τα πάντα για τα πιο πρόσφατα και κορυφαία αξεσουάρ διαβάζοντας το περιεχόμενό μας που δημοσιεύτηκε προηγουμένως Thrustportal Σημειώστε μας για ακόμα περισσότερο περιεχόμενο στο μέλλον.