Ξεκινήστε τις συναλλαγές σας με τα μαθήματα Webinar Spartan Trading

Ξεκινήστε τις συναλλαγές σας με τα μαθήματα Webinar Spartan Trading

März 15, 2023 0 Von admin

Ξεκινήστε τις συναλλαγές σας με τα μαθήματα Webinar Spartan Trading

Με την αύξηση της δημοτικότητας των ημερήσιων συναλλαγών τα τελευταία δύο χρόνια, υπήρξε επίσης μια εισροή «ειδικών» που ισχυρίζονται ότι έχουν την ανόητη μέθοδο για την επιτυχία των ημερήσιων συναλλαγών. Ίσως έχετε δει μερικά σε φόρουμ, ζωντανές συνομιλίες και subreddits. Αν και δεν είναι όλες απάτες, μπορεί να είναι δύσκολο για τους αρχάριους εμπόρους να καταλάβουν ποιον να εμπιστευτούν όταν θέλουν να μάθουν. Πάνω απ ‚όλα, χρειάζεται η κύλιση μέσα από ατελείωτα κύματα πληροφοριών χρόνος που δεν έχει κάθε έμπορος. Ο καλύτερος τρόπος για να σημειώσετε πρόοδο γρήγορα είναι να μάθετε από έμπειρους εμπόρους που σας παρέχουν όλα τα εργαλεία και τους πόρους που χρειάζεστε σε ένα μέρος.

Το Webinar και τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα της Spartan Trading παρέχουν στους εμπόρους όλων των επιπέδων εργαλεία και στρατηγικές που μπορούν να κάνουν τις συναλλαγές τους στο επόμενο επίπεδο. Μάθετε απευθείας από την ομάδα έμπειρων εμπόρων της Spartan Trading με εξατομικευμένα μαθήματα προσαρμοσμένα για να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις ημερήσιες συναλλαγές σας, ανεξάρτητα από το τρέχον επίπεδο δεξιοτήτων σας. Διαβάστε παρακάτω για να ανακαλύψετε πώς τα διαδικτυακά σεμινάρια και η εκπαίδευση της Spartan Trading μπορούν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους συναλλαγών σας παρακάτω.

Μάθετε Τεχνική Ανάλυση από τους καλύτερους

Τεχνική ανάλυση είναι κρίσιμη για κάθε επιτυχημένη ημερήσια στρατηγική συναλλαγών. Η ανάγνωση γραφημάτων και ο εντοπισμός προτύπων είναι απαραίτητη για τους καθημερινούς εμπόρους οποιουδήποτε επιπέδου δεξιοτήτων, αλλά είναι επίσης μια από τις πιο απαιτητικές δεξιότητες που πρέπει να μάθουν. Οι αρχάριοι έμποροι μπορούν να ξοδέψουν αμέτρητες ώρες (και δολάρια) κάνοντας ελάχιστη έως καθόλου πρόοδο χωρίς να καταλάβουν πως Η τεχνική ανάλυση λειτουργεί χωρίς την κατάλληλη εκπαίδευση και καθοδήγηση.

Η επιτυχία των ημερήσιων συναλλαγών συνοψίζεται στην ικανότητα ανάγνωσης και αντίδρασης στις τάσεις της αγοράς με βάση τις άρτιες δεξιότητες τεχνικής ανάλυσης. Καθίστε με την ομάδα Spartan κάθε Παρασκευή για να μάθετε πώς οι έμπειροι επαγγελματίες έμποροι σχεδιάζουν τις στρατηγικές τους, με εξατομικευμένες συμβουλές για μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων, όπως:

  • Ενδοημερήσια Τεχνική Ανάλυση
  • Διαγράμματα συναλλαγών και ρυθμίσεις
  • Αξιολόγηση κινδύνου/ανταμοιβής
  • Προγραμματισμός της αγοράς
  • Προσέγγιση Αγοράς
  • Και πολλα ΑΚΟΜΑ!

Είτε είστε αρχάριος που μόλις ξεκινάτε στον κόσμο των συναλλαγών είτε έμπειρος κτηνίατρος που προσπαθεί να φτάσει σε νέα ύψη, υπάρχει ανεκτίμητη γνώση και στρατηγική σε κάθε διαδικτυακό σεμινάριο Spartan Trading που μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε ημερήσιες συναλλαγές.

Μεγάλη βιβλιοθήκη πόρων

Η εγγραφή σας στο Spartan Trading σάς δίνει επίσης πρόσβαση στη βιβλιοθήκη μας με προηγούμενα διαδικτυακά σεμινάρια και μαθήματα, παρέχοντάς σας ώρες σε βάθος ανάλυσης και συμβουλές συναλλαγών κατάλληλες για όλα τα επίπεδα δεξιοτήτων. Μεγιστοποιήστε τη μάθησή σας παρακολουθώντας και ακούγοντας γνώσεις και αναλύσεις κορυφαίας ποιότητας από πάνω από έναν αιώνα συνδυασμένης εμπειρίας συναλλαγών.

Μαθήματα για κάθε έμπορο

Εκτός από τις ημερήσιες συναλλαγές, το Spartan Trading προσφέρει μια πλήρη σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων και μαθημάτων για κάθε κλάδο, συμπεριλαμβανομένων:

  • Στρατηγικές Επιλογών με το Options Momma, έναν επιτυχημένο έμπορο επιλογών που θα σας διδάξει τις λεπτομέρειες των επιλογών και των swing trading.
  • Μακροοικονομική ροή χρημάτων και βασικές αρχές με τη South Beach, έναν έμπειρο έμπορο Hedge Fund που θα σας δώσει την υποκείμενη θεωρία για να κατανοήσετε την αγορά και να λάβετε τεκμηριωμένες αποφάσεις.

Ανεξάρτητα από το ενδιαφέρον σας ή το τρέχον επίπεδο δεξιοτήτων σας, το Spartan Trading σας παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για να απομυθοποιήσετε τις συναλλαγές, να συντομεύσετε την καμπύλη μάθησης και να σας βοηθήσει να γίνετε πιο επιτυχημένος έμπορος.

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε με το Spartan;

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα προγράμματα Webinar και Εκπαίδευσης της Spartan Trading.