Οι Λος Άντζελες Λέικερς ΣΥΓΚΕΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ με ένα μέρος που ονομάζεται σπίτι

Οι Λος Άντζελες Λέικερς ΣΥΓΚΕΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ με ένα μέρος που ονομάζεται σπίτι

Mai 18, 2023 0 Von admin

Οι Λος Άντζελες Λέικερς συνεργάστηκαν με το A Place Called Home για να φιλοξενήσουν το Cinderella & Prince Charming Project, μια εκδήλωση διανομής φορεμάτων και κοστουμιών χορού στις 19 Απριλίου.

Το A Place Called Home είναι ένα κοινοτικό κέντρο που παρέχει ένα ασφαλές και περιποιητικό περιβάλλον με προγράμματα στον τομέα των τεχνών, της εκπαίδευσης και της ευεξίας για τους νέους στο South Central Los Angeles για να τους βοηθήσει να βελτιώσουν τις οικονομικές τους συνθήκες και να αναπτύξουν υγιείς και σκόπιμες ζωές.

Η εκδήλωση παρείχε σε νεαρές κυρίες και κύριους την ευκαιρία να εξασφαλίσουν τα δικά τους επίσημα ρούχα κατά τη διάρκεια μιας φιλόξενης και ενδυναμωτικής εμπειρίας. Περισσότεροι από 100 έφηβοι παρακολούθησαν και έλαβαν επίσημη ενδυμασία για τον επερχόμενο χορό, την αποφοίτηση και τις συνεντεύξεις για δουλειά. Με τη βοήθεια του προσωπικού των Λέικερς, μαθητές από σχολεία σε όλο το Λος Άντζελες έλαβαν «τη βασιλική μεταχείριση» στην πανεπιστημιούπολη. Έφηβοι «ψώνιζαν» στις μπουτίκ μας για ΔΩΡΕΑΝ επίσημα ρούχα. Οι στυλίστες πρόσφεραν συμβουλές μόδας για να τελειοποιήσουν τις κορυφαίες επιλογές των εφήβων. Οι νεαρές κυρίες έλαβαν έως και δύο δωρεάν φορέματα, παπούτσια, αξεσουάρ και μακιγιάζ, ενώ οι νεαροί άνδρες διάλεξαν κοστούμια, παπούτσια και αξεσουάρ.

Εκατοντάδες άλλοι που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν θα λάβουν επίσης φορέματα, κοστούμια, κοσμήματα, παπούτσια και πολλά άλλα τις επόμενες εβδομάδες για τα ορόσημα της τρίτης χρονιάς!

Οι Λος Άντζελες Λέικερς ΣΥΓΚΕΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ με ένα μέρος που ονομάζεται σπίτι