Πώς να επιλέξετε φορέματα για γυναικείο σωματότυπο • The Fashionable Housewife

Πώς να επιλέξετε φορέματα για γυναικείο σωματότυπο • The Fashionable Housewife

September 23, 2022 0 Von admin

Το να μπορείς να αναγνωρίσεις το σχήμα του σώματος έχει τρομερή επίδραση στην επιλογή ενός φορέματος. Το να έχετε την πιο κολακευτική εφαρμογή σπάνια σημαίνει να αγοράζετε και να φορέσετε τα πιο μοντέρνα ρούχα σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Για τις γυναίκες, είναι περισσότερο να γνωρίζουν ποια είναι τα καλύτερα χαρακτηριστικά του σώματός τους και πώς να τα αναδείξουν. Ντουλάπες με κολακευτικά φορέματα για γυναίκες και άλλα φορέματα θα σας κάνουν να νιώσετε αυτοπεποίθηση για κάθε περίσταση.

Ωστόσο, η αναζήτηση τέτοιων φορεμάτων είναι αρκετά δύσκολη. Πολλές γυναίκες αγωνίζονται να καταλάβουν πώς να ντύνονται ανάλογα με το σχήμα του σώματός τους. Τα ράφια των ρούχων στα πολυτελή ή ηλεκτρονικά καταστήματα φαίνονται πληθωρικά μέχρι που τα περισσότερα ρούχα δεν φαίνονται να ταιριάζουν. Μερικές φορές, μπορεί να είναι απογοητευτικό. Λοιπόν, αυτό το άρθρο μπορεί να σας βοηθήσει να το ξεπεράσετε και να βρείτε ονειρεμένα φθινοπωρινά φορέματα με βάση το σχήμα του σώματός σας.

Σχήμα σώματος κλεψύδρας

Αποστολή – Δώστε έμφαση στη γραμμή της μέσης.

Κορυφαίες επιλογές – Φορέματα με λαιμόκοψη V, ανοιχτές λαιμόκοψη, σφιγμένες στη μέση, φορέματα περιτυλίγματος με ζώνη στη μέση, φόρμες τοπ κ.λπ.

Είναι μια λανθασμένη αντίληψη ότι οι γυναίκες με φιγούρες κλεψύδρας μπορούν να φορέσουν τα πάντα. Αυτό συμβαίνει επειδή αυτό το σχήμα σώματος θεωρείται ότι δίνει μια ισορροπημένη εμφάνιση συνολικά. Το σώμα δείχνει καμπυλωτό με διακριτούς και ανάλογους γοφούς, μπούστο και μέση. Ωστόσο, δεν φαίνονται καλά όλα τα φορέματα, όπως φορέματα baby doll, oversized outfits, φορέματα σε στυλ αυτοκρατορίας μέσης κ.λπ.

Αχλάδι/Τριγωνικό σχήμα σώματος

Αποστολή – Κάντε το πάνω μέρος του σώματος να φαίνεται ξεχωριστό με ραφές, δομή και ύφασμα.

Κορυφαίες επιλογές – Στράπλες μπλούζες, τοπ με ανοιχτό λαιμό, φορέματα με λαιμόκοψη V, φούστες σε γραμμή Α κ.λπ.

Ένα πιο λεπτό πάνω μέρος του σώματος και σχετικά μεγάλοι γοφοί και μηροί αντιπροσωπεύουν ένα αχλάδι ή τρίγωνο σώμα. Η επιλογή φορεμάτων πρέπει να βασίζεται αυστηρά στη διατήρηση μιας ισορροπημένης και ανάλογης εμφάνισης.

Ψάξτε για φορέματα με περισσότερο όγκο και ξεχωριστή εμφάνιση στο πάνω μισό. Τα καλύτερα φορέματα είναι αυτά που έχουν δομή ή λεπτομέρεια στην περιοχή του μπούστου. Επίσης, τα ρούχα που αναδεικνύουν τη λεπτή μέση είναι άξια σκέψης.

Ωστόσο, θα πρέπει να θυμάστε ότι τα υπερμεγέθη φορέματα δεν φαίνονται καλά σε αυτό το κόψιμο σώματος. Ούτε τα πολύ κοντά στριφώματα ή τα υφάσματα που τονίζουν τις καμπύλες.

Αθλητικό σχήμα σώματος

Αποστολή – Ισορροπήστε το πάνω μέρος του σώματος με το κάτω.

Κορυφαίες επιλογές – Διακοσμητικά, βολάν, ρούχα που αυξάνουν τον όγκο κ.λπ.

Τα αθλητικά σώματα έχουν μια ελαφρώς πιο λεπτή σιλουέτα κοντά στους γοφούς από τους ώμους. Οι ώμοι φαίνονται ευδιάκριτοι και φαρδιοί, ενώ η μέση δεν είναι τόσο καλά καθορισμένη. Οι γυναίκες με αθλητική εμφάνιση πρέπει να πάνε με χαμηλότερη μέση. Αυτά είναι συνήθως κολακευτικά καθώς βοηθούν στην εξισορρόπηση των φαρδιών ώμων.

Όσοι έχουν αθλητικό σώμα μπορούν επίσης να επιλέξουν τοπ με καπίστρι ή φορέματα με ρουχισμό και ντραπ, εκτός από λαιμόκοψη U και V. Αυτά κάνουν εξαιρετική δουλειά στο να παίζουν ψηλά τις καμπύλες και να αναδεικνύουν το σώμα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Φορέματα με σφιγμένο μεσαίο τμήμα θα σας δώσουν καλύτερη γοητεία.

Ωστόσο, θυμηθείτε να αποφύγετε το πολύ σύντομο στριφώματα. Κάνουν το πάνω μισό να φαίνεται άσκοπα βαρύ. Επίσης, οι γυναίκες με βαρύ επάνω μέρος πρέπει να αποφεύγουν τα ελαστικά υφάσματα μέσω του κορμού.

Τυλίγοντας

Μόλις μάθετε πώς μοιάζει το σώμα σας, θα είναι πιο εύκολο να το βρείτε φορέματα για γυναίκες όπως τοπ ή οποιοδήποτε άλλο φόρεμα. Να θυμάστε πάντα να έχετε θετική νοοτροπία. Αυτό συμβαίνει γιατί το ύφασμα λάμπει μόνο όταν νιώθεις άνετα και θετικά φορώντας το. Ανεξάρτητα από το τι γούστο έχει κάποιος στη μόδα, σχεδόν όλα τα ρούχα είναι ικανά να σκορπίσουν μελαγχολικές δονήσεις.