Το Cadillac XT5 από τα πιο αξιόπιστα μεσαίου μεγέθους SUV

Το Cadillac XT5 από τα πιο αξιόπιστα μεσαίου μεγέθους SUV

Mai 20, 2023 0 Von admin

Η Cadillac XT5 του 2022 αναγνωρίστηκε για άλλη μια φορά ως ένα από τα πιο αξιόπιστα μεσαία SUV στην αγορά σήμερα, σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη της Αναφορές Καταναλωτή (CR).

Η εν λόγω έκθεση CR συγκέντρωσε δεδομένα έρευνας που συλλέχθηκαν από αναγνώστες σχετικά με τα προηγούμενα μοντέλα του πολυτελούς crossover. Στη συνέχεια, τα δεδομένα χρησιμοποιήθηκαν για την πρόβλεψη της αξιοπιστίας του XT5. Με βάση αυτά τα δεδομένα, η Cadillac XT5 του 2022 έλαβε βαθμολογία αξιοπιστίας 89/100, κατατάσσοντας το πολυτελές crossover ως το δεύτερο πιο αξιόπιστο όχημα στην ανταγωνιστική του κατηγορία. Κερδίστηκε μόνο από τον εταιρικό ξάδερφό του, το Buick Envision, που σημείωσε 90/100.

Την τρίτη θέση κατέλαβε το Audi Q5, το οποίο έμεινε πίσω με βαθμολογία 65/100 στην κλίμακα αξιοπιστίας. Στο τέλος του τμήματος ήταν τα Tesla Model Y και Alpha Romeo Stelvio, που ισοφάρισαν με βαθμολογία 18/100.

Η βαθμολογία αξιοπιστίας του Cadillac XT5 καθορίστηκε από τη βαθμολογία του σε μια χούφτα «προβληματικά σημεία», τα οποία περιλαμβάνουν την κρίση για τα φρένα και την ακεραιότητα του αμαξώματος. Ενώ το XT5 σημείωσε καλά σκορ και στις δύο προαναφερθείσες κατηγορίες, ήταν άβολο όταν ήρθε στα ηλεκτρονικά του αυτοκινήτου, υποδεικνύοντας ότι οι ιδιοκτήτες XT5 ενδέχεται να αντιμετωπίσουν πιθανά προβλήματα με την τεχνολογία στο πολυτελές crossover τους.

Τα δεδομένα που αναφέρονται στη μελέτη συλλέχθηκαν για το 2020 Cadillac XT5, το οποίο αντιπροσωπεύει το τελευταίο έτος του crossover προτού λάβει ανανέωση για το έτος μοντέλου 2021. Μάλιστα, η βαθμολογία αξιοπιστίας του πολυτελούς crossover αυξάνεται κάθε χρόνο, σύμφωνα με τα στοιχεία. Είναι ενδιαφέρον ότι το όχημα είχε κακή κατάταξη για το έτος μοντέλου 2017 – το πρώτο έτος παραγωγής του – πριν λάβει πολύ υψηλότερες βαθμολογίες το 2019 και το 2020.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι CR κατέταξε επίσης το Cadillac XT5 ως ένα πολύ αξιόπιστο όχημα συνολικά άλλη πρόσφατη μελέτη.