Το GENESIS INSPIRATION FOUNDATION ΔΩΡΕΙ 1,85 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ $ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

Το GENESIS INSPIRATION FOUNDATION ΔΩΡΕΙ 1,85 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ $ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

Mai 5, 2023 0 Von admin

FOUNTAIN VALLEY, Καλιφόρνια., 14 Οκτωβρίου 2022 /PRNewswire/ — Genesis Inspiration Foundationένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός 501(c)(3) που έχει δεσμευτεί να υποστηρίζει την εκπαίδευση μέσω των τεχνών, ανακοίνωσε σήμερα τους 2022 αποδέκτες του ετήσιου κύκλου δωρεών του, συνολικά 1,85 εκατομμύρια δολάρια. Φέτος, το ίδρυμα παρουσίασε δωρεές σε 27 μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς σε εθνικό επίπεδο που επικεντρώθηκαν στην παροχή καλλιτεχνικού προγραμματισμού σε παιδιά.

„Είναι όλα για τα παιδιά. Καθώς τα καλλιτεχνικά προγράμματα περικόπτονται στα σχολεία σε όλη τη χώρα, είναι σημαντικό να εντείνουμε και να υποστηρίζουμε οργανώσεις που καλύπτουν μια ανικανοποίητη ανάγκη στην εκπαίδευση των παιδιών“, είπε. Peter Lanzavecchia, αντιπρόεδρος, Genesis Inspiration Foundation. «Η τέχνη προωθεί τη δημιουργικότητα, την αυτοπεποίθηση και τα ακαδημαϊκά επιτεύγματα, μεταξύ πολλών άλλων θετικών επιδράσεων στα μυαλά των νέων».

Το Genesis Inspiration Foundation, το οποίο χρηματοδοτεί προγράμματα τέχνης σε όλη τη χώρα από το 2018, παρουσίασε αυτές τις δωρεές σε επίσημες τελετές κατά τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο. Οι επιλεγμένοι οργανισμοί αντικατοπτρίζουν τη δέσμευση του ιδρύματος να υποστηρίζει ποικίλους κλάδους τέχνης, όπως ζωγραφική, χορός, μουσική και πολλά άλλα.

«Με τιμά που το Ίδρυμα Genesis Inspiration έδωσε χρηματοδότηση σε μια σειρά από φανταστικούς οργανισμούς που εργάζονται σε όλη την Αμερική φέτος, δίνοντας σε τόσους πολλούς την ευκαιρία να βιώσουν την καλλιτεχνική εκπαίδευση που κάθε παιδί αξίζει», είπε. Walter Dawsonπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου, Genesis Inspiration Foundation.

Αποδέκτες δωρεών του Ιδρύματος Genesis Inspiration

Οργάνωση

Πόλη

κατάσταση

Δωρεάν τέχνες για κακοποιημένα παιδιά της Αριζόνα

Φοίνιξ

Ο

Σχολή Καλλιτεχνών Scottsdale

Scottsdale

Ο

Autism Society Inland Empire

Στέμμα

CA

Λέσχη αγοριών και κοριτσιών του Huntington Valley

Fountain Valley

CA

Μουσείο Τέχνης Λατινικής Αμερικής

Μεγάλη παραλία

CA

Ένα μέρος που ονομάζεται σπίτι

Οι άγγελοι

CA

Girls Rock! DC

Βάσιγκτων

DC

Συμμαχία για τις Τέχνες

Φορτ Μάγιερς

FL

Τέχνες για Μάθηση

Μιάμι

FL

Miami Music Project

Μιάμι

FL

Παιδικό Μουσείο Young At Art

Φυτεία

FL

Arts4All Florida

Τάμπα

FL

Κέντρο Δημιουργικής Εκπαίδευσης

West Palm Beach

FL

Αλλαγή ισοπαλίας

Ατλάντα

GA

Paint Love

Decatur

GA

Ινστιτούτο Μουσικών Τεχνών

Σικάγο

IL

Λέσχη αγοριών και κοριτσιών του Noblesville

Noblesville

ΣΕ

Arts For Life

Σαρλότ

NC

Εξερευνώντας τις Τέχνες

Αστόρια

NY

Extreme Kids & Crew

Μπρούκλιν

NY

Κέντρο Μάθησης Εμπνευσμένη από τις Τέχνες

Κλίβελαντ

OH

Art Sphere Inc.

Φιλαδέλφεια

PA

Τέχνη Λοιπόν

Φιλαδέλφεια

PA

Ε4 Νεολαία

Όστιν

TX

Art and Beyond, Inc.

Cedar Hill

TX

Dallas Black Dance Theatre

Ντάλας

TX

Αρθούρος

Χιούστον

TX

Genesis Inspiration Foundation

Το Genesis Inspiration Foundation είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός 501(c)(3) που δεσμεύεται να συνδέσει τη νεολαία με τη μεταμορφωτική δύναμη των τεχνών. Η αποστολή μας είναι να βελτιώσουμε τα εκπαιδευτικά αποτελέσματα παρέχοντας πρόσβαση σε προγράμματα τέχνης που εμπλέκουν και εμπνέουν παιδιά σε κοινότητες που δεν διαθέτουν πόρους. Από την ίδρυσή του το 2018, το Ίδρυμα Genesis Inspiration έχει δωρίσει σχεδόν 5 εκατομμύρια δολάρια για τη χρηματοδότηση προγραμμάτων νεανικών τεχνών σε μουσεία, σχολεία και μη κερδοσκοπικούς καλλιτεχνικούς και πολιτιστικούς οργανισμούς σε εθνικό επίπεδο. Με την υποστήριξη των λιανοπωλητών Genesis και των φιλανθρωπικών δωρεών, εισάγουμε τα παιδιά σε έναν νέο κόσμο του δυνατού. Για να μάθετε περισσότερα για το Genesis Inspiration Foundation, επισκεφτείτε genesisinspirationfoundation.org.

Genesis Motor Βόρεια Αμερική

Στη Genesis, βάζουμε τον πελάτη στο επίκεντρο κάθε απόφασης που παίρνουμε. Η Genesis είναι μια παγκόσμια μάρκα αυτοκινήτων που προσφέρει τα υψηλότερα πρότυπα απόδοσης, σχεδίασης, ασφάλειας και καινοτομίας, ενώ κοιτάζει προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον. Η Genesis σχεδιάζει εμπειρίες πελατών που ξεπερνούν τα προϊόντα, ενσωματώνοντας τολμηρά, προνοητικά και ξεκάθαρα κορεάτικα χαρακτηριστικά στη μοναδική σχεδιαστική της ταυτότητα Athletic Elegance. Με μια αυξανόμενη γκάμα βραβευμένων μοντέλων — συμπεριλαμβανομένου του SUV της Χρονιάς MotorTrend 2022, GV70, μαζί με τα G70, G80, G90, GV60 και GV80 — το Genesis στοχεύει να ηγηθεί της εποχής του ηλεκτρισμού εστιάζοντας σε μια στρατηγική διπλής ηλεκτροκίνησης που περιλαμβάνει EV με κυψέλες καυσίμου και μπαταρία, ξεκινώντας από τα ηλεκτρικά ηλεκτρικά μοντέλα G80 και GV60. Η Genesis έχει δηλώσει τη δέσμευσή της να γίνει μια μάρκα αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων έως το 2030 και να επιδιώξει την ουδετερότητα του άνθρακα έως το 2035.

Επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας για τα τελευταία νέα στη διεύθυνση www.genesisnewsusa.com (Ηνωμένες Πολιτείες) και www.genesisnews.ca (Καναδάς).

Το Genesis Inspiration Foundation παρουσιάζει μια δωρεά στην Art Sphere Inc. για την υποστήριξη της καλλιτεχνικής εκπαίδευσης στη Φιλαδέλφεια, Πα. στις 24 Αυγούστου 2022. (Φωτογραφία/Genesis)

Το Genesis Inspiration Foundation παρουσιάζει μια δωρεά στην Art Sphere Inc. για την υποστήριξη της καλλιτεχνικής εκπαίδευσης στη Φιλαδέλφεια, Πα. στις 24 Αυγούστου 2022. (Φωτογραφία/Genesis)

(PRNewsfoto/Genesis Motor America)

(PRNewsfoto/Genesis Motor America)

Cision

Cision

Προβολή αρχικού περιεχομένου για λήψη πολυμέσων:https://www.prnewswire.com/news-releases/genesis-inspiration-foundation-donates-1-85-million-to-support-arts-education-nationwide-301649273.html

ΠΗΓΗ Genesis Motor America