Το Live Free 999 ανακοινώνει δωρεά 100.000 $ για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας

Το Live Free 999 ανακοινώνει δωρεά 100.000 $ για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας

Mai 5, 2023 0 Von admin

Σε ανάμνηση του Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείαςο Ζωντανά δωρεάν 999 Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός ανακοίνωσε μια δωρεά 100.000 $ σε πολλούς οργανισμούς που επικεντρώνονται ανησυχίες για την ψυχική υγεία.

«Καθώς αναγνωρίζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας σήμερα, εμπνέομαι τόσο από όλους όσους θέλουν να κουβαλήσουν τη δάδα της κληρονομιάς του Jarad και είμαι τόσο ευγνώμων για όλη την υποστήριξη για το Live Free 999, μια πλατφόρμα για όσους αγωνίζονται», η Carmela Wallace. Χυμός WRLDμητέρα του, είπε σε δελτίο τύπου.

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός, που ιδρύθηκε από την Carmela προς τιμήν του αείμνηστου γιου της, έχει δωρίσει 20.000 $ στους ακόλουθους οργανισμούς: A Place Called Home, Youth Outreach Services, Crisis Text Line και National Alliance on Mental Illness. Η Gateway Foundation Inc. και το Live4Lali, εν τω μεταξύ, ήταν οι αποδέκτες δωρεών 10.000 $ από το Live Free 999.

«Η μουσική του Jarad βοήθησε τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να αισθάνονται λιγότερο μόνοι και να αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις της ψυχικής τους υγείας», είπε η Carmela τη Δευτέρα. «Ενώ συνεχίζουμε τις δύσκολες αλλά απαραίτητες συζητήσεις για την ψυχική υγεία, θα υποστηρίξουμε απίστευτους οργανισμούς που εξυπηρετούν τις κοινότητές μας και έχουν άμεσο αντίκτυπο».

Υπάρχει επίσης μια νέα συλλογή εμπορευμάτων από το Live Free 999 εκτοξεύτηκε. Τα καθαρά έσοδα από τα κομμάτια, τα οποία σχεδίασε ο Eli Hollens, έχουν διατεθεί για οργανισμούς ψυχικής υγείας.

Ο Juice WRLD, 21 ετών, πέθανε το 2019 από τυχαία υπερβολική δόση. Στη διάρκεια μια πρόσφατη εμφάνιση στο Πλήρης αποστολή Podcastο σκηνοθέτης Cole Bennett σκέφτηκε την πρώτη του εισαγωγή στο Juice, του οποίου η βιντεοσκόπηση περιλαμβάνει πολλές παραγωγές Lyrical Lemonade.

«Πήραμε μερικά shrooms, ακούσαμε λίγη μουσική και μετά τα υπόλοιπα ήταν ιστορία», είπε ο Bennett για την πρώτη του παρέα με τον Juice, όπως φαίνεται. εδώ.