Φθηνότερη εναλλακτική λύση στο γυαλόχαρτο Festool

Φθηνότερη εναλλακτική λύση στο γυαλόχαρτο Festool

Mai 20, 2023 0 Von admin
γυαλόχαρτο φεστιβάλ

Λατρεύω μερικά τριβεία Festool και συλλέκτες σκόνης. Είτε πρόκειται για αφαίρεση βαφής είτε για προετοιμασία της επιφάνειας, η απόδοση του τριβείου Festool και του vac μου (ξέρω ότι είναι απορροφητήρας σκόνης) είναι απίστευτη, αλλά πάντα υπήρχε ένα μέρος της εμπειρίας Festool που ήταν ένα αγκάθι στο μάτι μου.

Το κόστος του γυαλόχαρτου Festool είναι, κατά την ταπεινή μου γνώμη, γελοίο! Ναι, τα εργαλεία είναι επίσης ακριβά, αλλά για ένα εργαλείο που διαρκεί και λειτουργεί τόσο καλά όσο κάνουν, είμαι στην ευχάριστη θέση να πληρώσω ένα ασφάλιστρο για την κορυφαία απόδοση, αλλά γυαλόχαρτο; Είναι καλό γυαλόχαρτο, αλλά το ίδιο και οι περισσότερες άλλες μάρκες υψηλής ποιότητας.

Μπορώ να πάρω άλλα γυαλόχαρτα premium μάρκας πολύ λιγότερο από την τιμή του Festool, αλλά πολλά από αυτά έχουν λάθος μοτίβο οπών, επομένως η συλλογή της σκόνης μου πηγαίνει στο δοχείο που είναι ένας από τους πολλούς λόγους που έχω ένα τριβείο Festool και αναρροφητήρα σκόνης (είναι ότι καλύτερα?). Μέχρι πρόσφατα το αντιμετώπιζα και πλήρωνα τις υπέρογκες τιμές τους, μέχρι που τελικά απογοητεύτηκα αρκετά με τα πεταμένα χρήματα.

Το φθηνότερο γυαλόχαρτο

Μπορείτε να διακρίνετε διαφορά εκτός από το χρώμα στους δύο παραπάνω δίσκους; Ούτε εγώ μπορώ, αλλά μπορώ να σας εγγυηθώ ότι το ένα από αυτά κοστίζει 57% λιγότερο από το άλλο, αλλά έχει σχεδόν ίδια απόδοση από όσο μπορώ να καταλάβω μετά από χρόνια δοκιμών.

Το μαγαζί μου απασχολεί 30+ άτομα σε αυτό το σημείο και περνάμε από πολύ γυαλόχαρτο. Όταν κοίταξα το ετήσιο κόστος πριν από λίγο καιρό, αποφάσισα ότι ήταν καιρός να το διορθώσω. Μέσα από κάποια σοβαρή έρευνα και δοκιμές βρήκα μια εταιρεία που ονομάζεται Indasa και άρχισα να δοκιμάζω το γυαλόχαρτο της.

Οι δίσκοι τους έχουν σχέδιο οπής που ταιριάζει με τα τριβεία Festool, κοστίζει 57% λιγότερο από το γυαλόχαρτο Festool και μετά από μήνες δοκιμών στο κατάστημά μου διαρκεί το ίδιο και τρίβει το ίδιο καλά. Αν είστε σαν εμένα, αυτό έχει τη δυνατότητα να αλλάξει το παιχνίδι στο κόστος.

Το πρόβλημα με τα προϊόντα της Indasa ήταν ότι ήταν δυσεύρετα και έτσι αποφάσισα να γίνω έμπορος λειαντικών της ιταλικής εταιρείας. Ένιωσα ότι οι ΗΠΑ χρειάζονταν ευκολότερη πρόσβαση σε αυτούς τους αποταμιευτές χρημάτων, ώστε όλοι οι άλλοι να μπορούν να αποταμιεύουν όπως ήμουν εγώ.

Οι δίσκοι λείανσης Rhynogrip 80 και 120 γκριτ είναι θεϊκοί για εμάς και χρησιμοποιούμε τα φύλλα γυαλόχαρτου τους επίσης για το τρίψιμο των τεμαχίων, καθώς λειτουργεί εξίσου καλά και είναι πολύ φθηνότερο από οτιδήποτε άλλο μπορώ να βρω στην αγορά.

Ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω προϊόντα που έχουν αποδειχθεί εξοικονομούν χρήματα για μένα.

Ξέρω ότι δεν είμαι ο μόνος, γι‘ αυτό θα ήθελα πολύ να ακούσω τη γνώμη σας στα παρακάτω σχόλια εάν έχετε χρησιμοποιήσει αυτά τα λειαντικά στο παρελθόν. Αν όχι, τότε ποιες επιλογές βρήκατε που ήταν μια φθηνότερη εναλλακτική για το γυαλόχαρτο Festool.