Όλα Τελειώνουν, Αλλά Και Όλα Αρχίζουν Ξανά

Όλα Τελειώνουν, Αλλά Και Όλα Αρχίζουν Ξανά

März 25, 2023 0 Von admin
ΤΤο τραγούδι του hat’s Normal μπορεί να τελειώνει, αλλά η ιστορία δεν τελειώνει ποτέ. Μην φοβάστε ποτέ, θαυμαστές του Doctor Who, ο TARDIScuss βρήκε ένα νέο σπίτι σε μένα και Έμιλυτο κανάλι του YouTube, Pop Goes the Geek! Ελάτε μαζί μας, μαζί με Λαούρακαθώς καλύπτουμε την ειδική σεζόν του Doctor Who για το 2020 και τις διακοπές θα πρέπει να υπάρχει.

πηγή

Πίσω στο 2009, μπήκα στο Letters to Twilight ως TeamSeth, κάτι που τελικά με οδήγησε στο That’s Normal. Αλλά ήταν η αθάνατη αγάπη μου για τον Doctor Who και η έλλειψη κάλυψης του TN για την εκπομπή που οδήγησε στην απόφασή μου να αρχίσω να γράφω για τον ιστότοπο. Χωρίς τον TN, δεν θα είχα γνωρίσει ποτέ την υπέροχη Emily ή δεν θα είχα ανακαλύψει πραγματικά μια ξεδιάντροπη αγάπη για τον Tom Hiddleston.

Pop Goes the Geek

Το Pop Goes the Geek δεν θα καλύψει μόνο το Doctor Who (διαφορετικά θα το λέγαμε TARDIScuss!)… θα συζητήσουμε για όλα τα θέματα της geeky ποπ κουλτούρας και θα έχουμε ειδικούς καλεσμένους καθώς πάμε. Πράγματα όπως η λέσχη βιβλίων του Χάρι Πότερ, οι αναλύσεις ταινιών, ακόμη και οι αντιδράσεις των τηλεοπτικών εκπομπών (ωχ χαι, σύμπαν της DC!) θα είναι τροφή για το κανάλι. Θα μιλήσουμε για όλα τα είδη fandom, συμπεριλαμβανομένων των αγαπημένων καλλιτεχνών και των θαυμαστών! Φροντίστε λοιπόν εγγραφείτε τώρα έτσι θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν δημοσιεύουμε τα πρώτα μας βίντεο.

Μάλιστα, την περασμένη Παρασκευή η Έμιλυ μου έστειλε έναν σύνδεσμο για τη νέα ταινία θαυμαστών για τον Χάρι Πότερ, που ονομάζεται Sisters of House Black. Αυτό είναι ένα τέλειο παράδειγμα για κάτι που θα καλύψαμε. Είναι φτιαγμένο από θαυμαστές, αλλά εξαιρετικής ποιότητας, και σε σενάριο και σκηνοθεσία (προφανώς) μεγάλου YouTuber στο Γιορκσάιρ, την Kelsey Ellison. Ακολουθεί την ιστορία των Μαύρων αδελφών και πώς οι οικογενειακοί τους δεσμοί διαλύθηκαν με την άνοδο του Βόλντεμορτ. Είναι λιγότερο από σαράντα λεπτά, που την κάνει μια ταινία μικρού μήκους, αλλά σίγουρα φαίνεται πολύ μικρή. Η μη γραμμική αφήγηση του απαιτεί σχεδόν μια επανάληψη για να ζήσετε πλήρως την ταινία. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα, αν και φέρτε μερικά χαρτομάντιλα. Το κομμάτι του μουσικού κουτιού είναι απλώς… σπαρακτικό.

Η Λορένα και η Έμιλι παίζουν μαζί την Έιμι Ποντ και την Πέγκυ Κάρτερ.

Lorena Gay, Δημοσιευμένη Συγγραφέας

Το Pop Goes the Geek μπορεί να βασίζεται σε βίντεο, αλλά η συγγραφική μου σταδιοδρομία πρόκειται να μεταβεί από το κυλιόμενο σε όλο το steam. Τον περασμένο χρόνο, δημοσιεύω μια μυθιστορηματική φαντασία θαυμαστών του Wizarding World για την ανείπωτη ιστορία του τουρνουά Triwizard 1792 που ολοκληρώνεται αυτόν τον μήνα. Λέγεται Η Καρδιά του Σλίθεριν και μπορείτε να το διαβάσετε FanFiction.net ή Το δικό μας αρχείο. Όλες οι άλλες φαντασιώσεις θαυμαστών μου είναι προσβάσιμες μέσω του προφίλ μου σε αυτούς τους ιστότοπους. Γράφω κυρίως για τον Χάρι Πότερ/Μάγος Κόσμος και τη Marvel, με ένα Gotham By Gaslight AU να έχει μπει για τα καλά.

Ο κύριος στόχος της συγγραφής του The Slytherin Heart ήταν να δω πόσο καιρό μου πήρε για να γράψω ένα πλήρες μυθιστόρημα με την τρέχουσα δουλειά και την κατάσταση της ζωής μου. Αποδεικνύεται ότι είναι λίγο πάνω από δύο χρόνια. Λοιπόν, τώρα ξέρω τι να προϋπολογιστώ για το επόμενο πρωτότυπο μυθιστόρημά μου! Σωστά, είπα στη συνέχεια. Το πρώτο μου μυθιστόρημα κυκλοφόρησε το 2013 και σκοπεύω να το επανεκδώσω το 2020.

Λοιπόν, ακολουθήστε τη σελίδα του συγγραφέα μου Facebook και θα είστε οι πρώτοι που θα δείτε όταν θα ξεκινήσω νέα έργα! Είμαι επίσης επάνω Goodreads ως συγγραφέα, βρες με κι εκεί.

Να είσαι χαρούμενος

Αν και θα μου λείψει πολύ η TN, μου έφερε τόσο υπέροχους νέους φίλους και εξαιρετικές εμπειρίες που θα έχω πάντα μαζί μου. Γνώρισα τον Tom Hiddleston (δύο φορές!), αποτολμώ να ασχοληθώ με το cosplay, πήρα συνέντευξη από το καστ των Agents of SHIELD και Jeph Loeb, ανακάλυψα τον συμπατριώτη του Lokane, Jamie Whitebread της επιτροπής T Hiddy, και έβαλα ακόμη και έναν σχολιαστή να μου υπενθυμίσει ότι δεν είμαι της διασημότητας. κουτσομπολιά όταν ένιωθα περίεργα για τις επιλογές ζωής του Tom (ευχαριστώ Bea! Δεν ξέχασα αυτό το σχόλιο περίπου 3 χρόνια αργότερα).

Ο Δωδέκατος γιατρός το συνοψίζει καλύτερα όταν λέει:

Τα πράγματα τελειώνουν. Αυτό είναι όλο. Όλα τελειώνουν και είναι πάντα λυπηρό. Όλα όμως ξεκινούν επίσης. Και αυτό είναι πάντα χαρούμενο. Να είσαι χαρούμενος.

Ευχαριστώ όλους όσους έχουν διαβάσει ποτέ τη δουλειά μου εδώ, το εκτιμώ πραγματικά και βαθιά. Και συνέχισε να μου στέλνεις τυχαίες ενημερώσεις για τον Tom Hiddleston και τον James D’Arcy… σοβαρά, συνεχίστε να μου στέλνετε αυτές.


πηγή εικόνας εξωφύλλου