12 αριστοκρατικές αναβαθμίσεις που πρέπει να κάνετε στο σπίτι σας αυτό το φθινόπωρο • The Fashionable Housewife

0
12 αριστοκρατικές αναβαθμίσεις που πρέπει να κάνετε στο σπίτι σας αυτό το φθινόπωρο • The Fashionable Housewife

Ο Αύγουστος πέρασε, τα σχολεία άρχισαν και ο καιρός αρχίζει να δροσίζει. Όλα αυτά είναι σημάδια ότι Η αγαπημένη εποχή της Αμερικής πλησιάζει γρήγορα. Είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε έργα βελτίωσης σπιτιού, καθώς δεν χρειάζεται να παλέψετε με την άγρια ​​ζέστη του καλοκαιριού. Εδώ είναι 12 αναβαθμίσεις για να κάνετε το σπίτι σας να αισθάνεται πιο κομψό αυτό το φθινόπωρο.

 1. Επισκευάστε τη στέγη

Η στέγη είναι ένα δύσκολο μέρος του σπιτιού για να δουλέψεις. Το καλοκαίρι κάνει αφόρητη ζέστη, ενώ η άνοιξη και ο χειμώνας έχουν πάρα πολλές βροχοπτώσεις. Οι αρχές του φθινοπώρου έχουν τον ιδανικό καιρό για επιθεώρηση και επισκευή της στέγης του σπιτιού σας. Μπορείτε να διορθώσετε τυχόν χαλαρούς έρπητες ζωστήρα ή που λείπουν, να διορθώσετε μικρές διαρροές και να βεβαιωθείτε ότι είναι έτοιμος για τις σκληρές χιονοθύελλες που θα ακολουθήσουν.

 1. Καθαρίστε τις υδρορροές

Ενώ εργάζεστε στην οροφή, μπορείτε επίσης να καθαρίσετε τις υδρορροές. Το φθινόπωρο και ο χειμώνας είναι οι πιο δύσκολες εποχές για τις υδρορροές λόγω όλων των νεκρών φύλλων και των χιονοθύελλων. Πρέπει να είναι έτοιμοι για τις επερχόμενες αλλαγές του καιρού, οπότε δώστε τους μια εκκαθάριση τώρα για να παραμείνουν μπροστά από την καμπύλη. Ελέγξτε για τρύπες, ρωγμές, σημεία χαλάρωσης και άλλα τρωτά σημεία.

 1. Φρεσκάρετε την μπροστινή πόρτα

Η μπροστινή πόρτα διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην καθιέρωση της απήχησης, αλλά συμβάλλει επίσης σημαντικά στο ενεργειακό κόστος του σπιτιού σας. Η αντικατάσταση της τρέχουσας πόρτας σας με μια ατσάλινη έκδοση θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε ζεστό αέρα μέσα κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου, καθιστώντας την ένα από τα καλύτερες προσθήκες εξοικονόμησης ενέργειας στο σπίτι σας. Αυτή η αναβάθμιση σάς δίνει επίσης την ευκαιρία να μεταβείτε σε νέο χρώμα.

 1. Power Wash the Exterior

Ένα ηλεκτρικό πλύσιμο θα βοηθήσει τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας να αναδειχθεί πραγματικά αυτό το φθινόπωρο. Θα εξαφανίσει λεκέδες και υπολείμματα και θα κάνει το σπίτι να φαίνεται 10 χρόνια νεότερο. Το πλύσιμο με ρεύμα είναι επίσης ασφαλές για κάθε επιφάνεια, συμπεριλαμβανομένης της επένδυσης από ξύλο και βινύλιο. Απλώς χρησιμοποιήστε ένα ακροφύσιο με χαμηλότερη πίεση για να αποφύγετε την αφαίρεση του χρώματος.

 1. Φτιάξτε ένα λάκκο πυρκαγιάς

Ένας λάκκος φωτιάς θα ήταν μια εξαιρετική προσθήκη στην εξωτερική εγκατάσταση του σπιτιού σας. Εσείς και η οικογένειά σας μπορείτε να απολαύσετε τα δροσερά βράδια του φθινοπώρου και να περάσετε περισσότερο χρόνο έξω όταν φτάσει ο χειμώνας. Ένα λάκκο φωτιάς αποτελεί επίσης ένα εξαιρετικό κεντρικό στοιχείο για κοινωνικές συγκεντρώσεις. Οι άνθρωποι μοιράζονται ιστορίες γύρω από φλεγόμενες φωτιές από την αρχή, και αυτό δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα.

 1. Φινιρίστε ξανά το κατάστρωμα ή το αίθριο

Τα καταστρώματα και τα αίθρια χρησιμοποιούνται πολύ το καλοκαίρι. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την ευκαιρία για να τα φινιρίσετε ή να τα λερώσετε ξανά πριν μπει ο κρύος καιρός. Οι χαμηλές θερμοκρασίες και οι χιονοθύελλες μπορούν βλάπτουν σημαντικά το ευάλωτο ξύλο και τις επιστρώσεις. Αν χτυπήσετε αυτό το έργο, θα διατηρήσετε το υπαίθριό σας στέκι για την επόμενη χρονιά.

 1. Προσθήκη εποχιακών χαρακτηριστικών εξωραϊσμού

Τα φυτά υφίστανται σημαντικές αλλαγές από το καλοκαίρι στο χειμώνα. Κατά τη μεταβατική περίοδο του φθινοπώρου, ο κήπος σας πρέπει να έχει διάφορα φιλικά προς το φθινόπωρο είδη να αντικατοπτρίζει αυτές τις αλλαγές. Μην υπερβάλλετε στα κόκκινα και τα πορτοκαλί, ωστόσο, γιατί θα δείτε πολλά από αυτά τα χρώματα όταν τα δέντρα αρχίσουν να γυρίζουν.

Μιλώντας για δέντρα, είναι σημαντικό να κόψετε τυχόν κλαδιά κοντά στο σπίτι σας. Το χιόνι και ο πάγος θα τα βαρύνουν κατά τη διάρκεια του χειμώνα, δημιουργώντας κίνδυνο για την ασφάλεια. Το κόψιμο αυτών των κλαδιών θα διευκολύνει επίσης το επίφοβο ετήσιο έργο καθαρισμού των φύλλων.

 1. Προσθέστε ένα νέο στυλ δαπέδου

Τώρα μπαίνουμε στις ανακαινίσεις εσωτερικών χώρων. Η προσθήκη νέου δαπέδου είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε για να κάνετε το σπίτι σας να αισθάνεται κομψό. Τα δάπεδα από σκληρό ξύλο, βινύλιο ή laminate με ουδέτερη χρωματική παλέτα συνδυάζονται σχεδόν με τα πάντα και δημιουργήστε μια τέλεια βάση σε οποιοδήποτε δωμάτιο. Αυτά τα δάπεδα θα διαρκέσουν για δεκαετίες με την κατάλληλη φροντίδα, επομένως θα πρέπει να έχετε πλήρη απόδοση της επένδυσής σας.

 1. Αναβαθμίστε το σύστημα HVAC σας

Τα συστήματα HVAC λειτουργούν υπερωρίες για τη θέρμανση του σπιτιού κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Οι θερμοκρασίες εξακολουθούν να είναι σε μέτρια επίπεδα και τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για αναβάθμιση. Μπορείτε να αντικαταστήσετε πλήρως το σύστημά σας χωρίς να υπερθερμάνετε ή να παγώσετε το σπίτι. Σκεφτείτε να προσθέσετε ένα παρακολούθησης ποιότητας αέρα για να διασφαλίσετε ότι το σπίτι σας παραμένει απαλλαγμένο από ρύπους όταν ο χειμώνας σας αναγκάζει να μείνετε μέσα.

Οι επισκέπτες που μπαίνουν σε ένα σπίτι με σωστή κυκλοφορία αέρα θα το καταλάβουν αμέσως. Είναι λιγότερο ευάλωτα σε αλλεργικές αντιδράσεις, μπορούν να αναπνέουν πιο εύκολα και να αισθάνονται πιο άνετα συνολικά.

 1. Καθαρίστε τις πόρτες και τα παράθυρά σας

Η απογύμνωση των θυρών και των παραθύρων είναι μια άλλη αναβάθμιση για τη βελτίωση της ποιότητας του αέρα του σπιτιού σας. Μπορείτε να επενδύσετε σε τυπικές λωρίδες αφρού, αλλά το Υπουργείο Ενέργειας των ΗΠΑ έχει επίσης μια λίστα με εναλλακτικές επιλογές DIY που είναι εξίσου αποτελεσματικά. Οι επισκέπτες μπορεί να μην δουν αυτά τα μικρά χαρακτηριστικά, αλλά σίγουρα θα παρατηρήσουν τα αποτελέσματα.

 1. Εγκαταστήστε μερικούς φεγγίτες

Οι μέρες γίνονται μικρότερες και οι νύχτες μεγαλώνουν αυτή την εποχή. Το υπερβολικό σκοτάδι είναι ένα από τα κύριες αιτίες της εποχικής συναισθηματικής διαταραχής, επομένως θα πρέπει να βρείτε τρόπους να εκτεθείτε περισσότερο στο ηλιακό φως. Οι φεγγίτες είναι εξαιρετικές οικονομικές πηγές φυσικού φωτός, βοηθώντας να φωτίσει το σπίτι και τη διάθεση όλων.

 1. Προσθήκη φωτισμού περιβάλλοντος

Θα πρέπει επίσης να φωτίσετε το σπίτι σας με κάποιο αριστοκρατικό φωτισμό περιβάλλοντος. Τα πάνω φώτα μπορεί να είναι πολύ φωτεινά και επιβλητικά, αλλά τα διακριτικά φωτιστικά περιβάλλοντος προσθέτουν ακριβώς τη σωστή ποσότητα ζεστασιάς στο δωμάτιο. Είναι επίσης πιο ενεργειακά αποδοτικά από τα μεγαλύτερα εναέρια φωτιστικά, επομένως η αναβάθμιση θα πρέπει να είναι απίθανη.

12 αριστοκρατικές αναβαθμίσεις που πρέπει να κάνετε στο σπίτι σας αυτό το φθινόπωρο

Χαλάστε το σπίτι σας αυτό το φθινόπωρο

Τα σπίτια συσσωρεύουν πολλές ζημιές κατά τη διάρκεια του έτους και αξίζουν ειδικές αναβαθμίσεις που και που. Χαλάστε το σπίτι σας αυτό το φθινόπωρο με τις παραπάνω ανακαινίσεις εξωτερικών και εσωτερικών χώρων. Θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας, θα προετοιμάσουν την κατοικία σας για το χειμώνα και θα προωθήσουν περισσότερο χρόνο για την οικογένεια.

Schreibe einen Kommentar