24ωρη καθοδήγηση με Options Swing Trading

24ωρη καθοδήγηση με Options Swing Trading

März 16, 2023 0 Von admin

24ωρη καθοδήγηση με Options Swing Trading

24 – Ώρα καθοδήγηση με Options Swing Trading

Το Swing trading είναι ένα στυλ συναλλαγών κατάλληλο τόσο για έμπειρους όσο και για αρχάριους εμπόρους, αλλά το μοναδικό χαρακτηριστικό που μοιράζονται όλοι οι επιτυχημένοι επενδυτές Swing είναι ότι έχουν ατσάλινα νεύρα. Οι Swing traders διατηρούν τη θέση τους στην αγορά για περισσότερες από μία συνεδρίες συναλλαγών, μερικές φορές για μερικές ημέρες, άλλες φορές για μερικές εβδομάδες, κάτι που τους κάνει να συνηθίζουν να αναλαμβάνουν ρίσκα τακτικά. Οι συνεχείς αλλαγές στην αγορά κάθε δευτερόλεπτο κάνουν τη διατήρηση θέσεων κατά τη διάρκεια της νύχτας, ειδικά αν δεν έχετε πρόσβαση σε αξιόπιστες ενημερώσεις της αγοράς και εκπαιδευτικούς πόρους που θα σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε την επόμενη κίνησή σας.

Η Spartan Trading έχει αναπτύξει το τέλειο πρόγραμμα συναλλαγών για επενδυτές Swing που ενδιαφέρονται για διαπραγμάτευση μετοχών ή δικαιωμάτων προαίρεσης. θα σας παρουσιαστούν τα απαραίτητα εργαλεία και πόροι για να δημιουργήσετε και να βελτιώσετε τις εμπορικές σας ιδέες. Το πρόγραμμά μας έχει σχεδιαστεί ειδικά για άτομα που ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν το Swing trading, αλλά απαιτεί καθοδήγηση, καθοδήγηση και πρόσβαση σε εκπαιδευτικούς πόρους για να κατανοήσουν καλύτερα τις ενημερώσεις της αγοράς. Διαβάστε παρακάτω για να ανακαλύψετε τα πολλά οφέλη που μπορείτε να περιμένετε από το Πρόγραμμα Swing Trading Ideas.

Market Insight

Οι ειδικοί μας χρησιμοποιούν τη Θεμελιώδη, την Τεχνική και τη Μακροανάλυση για να σας παρέχουν εφαρμόσιμες ιδέες και εκπαιδευτικό υλικό που βοηθούν τους εμπόρους να ελέγχουν και να διαχειρίζονται τους κινδύνους που συνοδεύουν κάθε κίνηση. Ένα από τα πιο ευεργετικά χαρακτηριστικά του Προγράμματος Swing Trading είναι η ζωντανή καθοδήγηση από τους ειδικούς μας καθώς εξερευνούν διαφορετικούς παράγοντες που βοηθούν τις διαδικασίες λήψης αποφάσεων. Οι ειδικοί μας σας καθοδηγούν ποιους ακολουθούν, πώς αποκτούν πληροφορίες και πού λαμβάνουν σχετικές πληροφορίες για πιο ακριβείς συναλλαγές. Ο Options Veteran and Macro Expert, Spartan and Momma, θα σας παρέχει ζωντανά σχόλια σχετικά με τον τρόπο επιλογής των περιουσιακών στοιχείων, τον χρόνο εισαγωγής τους και τους παράγοντες που καθορίζουν την ημερομηνία λήξης.

Το Πρόγραμμα Swing Trading της Spartan σάς παρέχει θέσεις πρώτης σειράς για τη ζωντανή ροή των στρατηγικών συναλλαγών Swing των ειδικών μας, που σας εισάγει στους παράγοντες που επηρεάζουν την τιμή της Επιλογής, πότε να χρησιμοποιήσετε την Επιλογή και ποια Επιλογή έχει τη μεγαλύτερη λογική. Στο τέλος κάθε ροής, θα έχετε βιώσει και θα έχετε δει τα αποτελέσματα διαφορετικών σχεδίων παιχνιδιών συναλλαγών Swing, θα έχετε μάθει πώς να χρησιμοποιείτε με επιτυχία πληροφορίες από διάφορα εργαλεία και σαρωτές και ποια πράγματα πρέπει να λαμβάνετε υπόψη όταν προβλέπετε τις νυχτερινές σας προβλέψεις.

Ελεγχόμενος κίνδυνος

Μόλις μάθετε πώς να προσδιορίζετε σημαντικές πτυχές της αγοράς και αποκτήσετε μια εικόνα για τον τρόπο με τον οποίο οι ειδικοί μας εκτελούν τις ρυθμίσεις τους, οι προπονητές μας σας παρουσιάζουν διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να ελέγξετε τον κίνδυνο. Το Πρόγραμμα Swing Trading σάς παρέχει τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να προσδιορίσετε στόχους τιμών και περιοχές στάσης που θα σας καθοδηγήσουν να διαχειριστείτε και να ελέγξετε τους κινδύνους σας μεγιστοποιώντας παράλληλα τα αποτελέσματα των συναλλαγών σας. Ως έμπορος Swing, θα έχετε όλα τα εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τους κινδύνους σας καθώς δημιουργείτε ένα βραχυπρόθεσμο ή μακροπρόθεσμο σχέδιο παιχνιδιού. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο ιστορικό απόδοσής μας για να δείτε πώς λειτούργησαν οι προηγούμενες ιδέες των ειδικών μας για μετοχές και δικαιώματα προαίρεσης.

Υποστήριξη σε πραγματικό χρόνο

Οι κλήσεις μας σε ζωντανή ροή σάς παρέχουν πληθώρα εκπαιδευτικών πόρων και πληροφοριών αγοράς που μπορεί να μην μπορείτε να αφομοιώσετε ταυτόχρονα, γι‘ αυτό το Spartan έχει διαθέσιμη 24ωρη υποστήριξη για οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε για τις ώρες μετά την αγορά. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στους συντονιστές και τους προπονητές μας εντός και εκτός των ωρών αγοράς για καθοδήγηση σχετικά με ιδέες, σχέδια παιχνιδιού ή προετοιμασία αγοράς. Καταλαβαίνουμε ότι οι συναλλαγές, ειδικά οι συναλλαγές Swing, μπορεί μερικές φορές να είναι αγχωτικές και από εκεί έρχεται η 24ωρη εμπορική μας υποστήριξη.

Είστε έτοιμοι να εγγραφείτε;

Μπορείτε να εγγραφείτε σε ένα από τα πακέτα συναλλαγών μας που έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε το εμπορικό σας ταξίδι συνδυάζοντας τόσο το Πρόγραμμα Swing Trading όσο και το διαδικτυακό σεμινάριο μας ένας προς έναν με τους ειδικούς μας. Επικοινωνήστε με την ομάδα μας για να σας βοηθήσει να επιλέξετε ποια υπηρεσία είναι η καλύτερη για εσάς!