7 Συμβουλές για Γραφεία Τελετών για περισσότερη δέσμευση στο Facebook

7 Συμβουλές για Γραφεία Τελετών για περισσότερη δέσμευση στο Facebook

Mai 20, 2023 0 Von admin

Στην Funeral Innovations, εμείς βοηθήστε τα γραφεία τελετών να πετύχουν στο Facebook. Ένα κρίσιμο βήμα για την επιτυχία στο Facebook είναι να προσελκύσετε το κοινό σας. Όσο περισσότερο προσελκύετε το κοινό σας, τόσο περισσότερο χτίζετε την αφοσίωση στην επωνυμία σας και την προσέγγισή σας. Αλλά πολλά γραφεία τελετών δεν είναι σίγουροι για το είδος του περιεχομένου που πρέπει να δημοσιεύσουν για να προσελκύσουν το κοινό τους στο Facebook.

Βοηθήσαμε τα γραφεία τελετών να προσεγγίσουν 5 εκατομμύρια άνθρωποι στο Facebook μόνο φέτος, οπότε ξέρουμε λίγο τι λειτουργεί και τι όχι!

Θα ήθελα να επισημάνω μερικές συμβουλές και ιδέες για να προσελκύσετε το κοινό σας στο Facebook με τρόπο που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους μέσω παραδειγμάτων από την πραγματική ζωή από ορισμένες από τις Σελίδες Facebook των ομοτίμων σας.

Ας μπούμε κατευθείαν σε αυτό!

Οι άνθρωποι είναι οπτικοί. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο τραβούν την προσοχή των ανθρώπων καθώς μετακινούνται γρήγορα στη ροή ειδήσεων του Facebook και έτσι αποκτούν τη μεγαλύτερη αφοσίωση. Οι φωτογραφίες έχουν πάνω από 50% περισσότερη αφοσίωση από τις αναρτήσεις μόνο με κείμενο και τα βίντεο είναι ακόμα καλύτερα! Σύμφωνα με το Facebook, «οι φωτεινές, πολύχρωμες εικόνες που απεικονίζουν την ανθρώπινη αλληλεπίδραση είναι ιδιαίτερα επιτυχημένες».

Ήρθε λοιπόν η ώρα να αρχίσετε να λυγίζετε τους καλλιτεχνικούς σας μυς και να δημιουργήσετε μερικά εντυπωσιακά γραφικά! Ακολουθεί ένα εξαιρετικό παράδειγμα που μοιραστήκαμε για μια από τις συνεργαζόμενες εταιρείες μας.

Οι άνθρωποι μπαίνουν στο Facebook για να δουν ενδιαφέροντα πράγματα, να μάθουν τι κάνουν οι φίλοι τους, να χαμογελάσουν, να γελάσουν ή να μάθουν κάτι. Αυτοί όχι μπείτε στο Facebook για να εστιάσετε στον θάνατο ή τη θνησιμότητα. Αλλά ως γραφείο τελετών, πώς εξισορροπείτε το μήνυμά σας για να το διατηρήσετε στο θέμα αλλά όχι πολύ εστιασμένο στον θάνατο; Απλώς φροντίστε να διατηρήσετε το μήνυμά σας ελαφρύ και δυναμικό. Ακολουθεί ένα υπέροχο παράδειγμα που απέσπασε πολλούς αρραβώνες: σχεδόν 700 likes!

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν πολλά για τον κλάδο μας, αλλά στο Facebook, οι άνθρωποι απολαμβάνουν να μαθαίνουν νέα και ενδιαφέροντα πράγματα! Αυτό είναι εξαιρετικό για τα γραφεία τελετών, καθώς η εκπαίδευση είναι μια από τις καλύτερες μορφές μάρκετινγκ. Βοηθήστε την κοινότητά σας να καταλάβει τι κάνετε και γιατί έχει σημασία. Ίσως δημοσιεύσετε για μια μέρα από τη ζωή ενός διευθυντή κηδειών. Μπορεί να σας ακούγεται βαρετό, καθώς είναι η δουλειά σας, αλλά εγγυώμαι ότι θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων στην κοινότητά σας!

Μερικές άλλες ιδέες:

  • Δημοσιεύστε φωτογραφίες διαφορετικών δωματίων ή τμημάτων των εγκαταστάσεων ή/και των χώρων σας και περιγράψτε σε τι χρησιμοποιούνται
  • Επισημάνετε τον καθένα από τους υπαλλήλους σας και τι συνεπάγεται ο ρόλος του στην επιχείρησή σας
  • Περιγράψτε τους διαφορετικούς τύπους διαθέσεων μαζί με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του καθενός
  • Βοηθήστε τους ανθρώπους να κατανοήσουν τα οφέλη του μελλοντικού προγραμματισμού
  • Δώστε κάποιο ιστορικό της εταιρείας σας και τους λόγους
  • Περιγράψτε τις παραδόσεις και την ιστορία των διαφορετικών τελετών κηδείας
  • Προσφέρετε συμβουλές για τη θλίψη και χρήσιμα άρθρα για την αντιμετώπιση της θλίψης
  • Προσφέρετε κάποια εθιμοτυπία κηδείας, όπως τι να φορέσετε σε μια λειτουργία ή πώς να γράψετε μια συλλυπητήρια επιστολή

Ποιες άλλες ιδέες μπορείτε να σκεφτείτε;

Είναι εντάξει να καυχιέστε κάθε τόσο, ειδικά αν μοιράζεστε μερικά κολακευτικά λόγια για την εταιρεία σας από κάποιον που έχετε υπηρετήσει. Αυτή είναι η δύναμη της δημοσίευσης μαρτυριών: παρέχετε στους ανθρώπους κοινωνική επικύρωση, πράγμα που σημαίνει ότι βλέπουν πόσο εκτιμώνται οι συνομήλικοί τους στην κοινότητά τους που βρίσκουν την υπηρεσία σας.

Ένας τρόπος με τον οποίο το κάνουμε αυτό για τους πελάτες μας είναι να συλλέγουμε κριτικές από τους πελάτες τους. Για τα θετικά, ζητάμε από τον κριτικό την άδεια για να το μοιραστούμε και, στη συνέχεια, τοποθετούμε την κριτική σε ένα γραφικό φόντο για να δημιουργήσουμε αυτό που ονομάζουμε κριτική επιτροπή και, στη συνέχεια, τις δημοσιεύουμε στο Facebook. Το γραφικό βοηθά την ανάρτηση να τραβήξει την προσοχή των ανθρώπων και αυτό διασφαλίζει ότι πολλοί άνθρωποι στην κοινότητα βλέπουν πόσο πολύτιμη είναι η εταιρεία!

Ιδού ένα παράδειγμα:

Αφήστε τους θαυμαστές σας να δουν τι σας κάνει να διαφέρετε από άλλες εταιρείες και άλλες επιχειρήσεις στην περιοχή σας. Τι είναι αυτό που σε κάνει τόσο σπουδαίο; Δείξε τους! Ίσως παρέχετε την απόλυτη εξατομίκευση και δημιουργείτε μοναδικές γιορτές ζωής. Αυτό ισχύει για Οίκος τελετών της οικογένειας Robert στο Forest Lake, MN. Βοήθησαν να τιμήσουν κάποιον στην κοινότητα του χόκεϋ με μια μοναδική και αξέχαστη γιορτή που βλέπετε παρακάτω. Αυτό είχε πραγματικά απήχηση στην κοινότητα του Forest Lake, και η ανάρτηση έλαβε τόνους αφοσίωσης και θετικά σχόλια.

Ο κόσμος μπαίνει στο Facebook για να χαμογελάσει και να γελάσει. Συχνά, δεν συνδέουν αυτά τα χαρακτηριστικά με ένα γραφείο τελετών, αλλά είναι εντάξει για ένα γραφείο τελετών να είναι αστείο μερικές φορές. Στην πραγματικότητα, βοηθά την επωνυμία σας δείχνοντας ότι όχι μόνο ξέρετε πώς να είστε σοβαροί, συμπονετικοί και υποστηρικτικοί, αλλά και ότι ξέρετε πώς να κάνετε τους ανθρώπους να χαμογελούν. Εδώ είναι ένα υπέροχο παράδειγμα!

Αυτό είναι ένα ισχυρό μικρό μυστικό που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν. Εάν έχετε μια ανάρτηση που έχει καλή αφοσίωση μία φορά, θα πρέπει πραγματικά να τη δημοσιεύσετε ξανά! Ο λόγος είναι ότι ακόμη και οι πιο επιτυχημένες αναρτήσεις στο Facebook είναι ορατές μόνο από ένα μικρό κλάσμα των θαυμαστών σας, εκείνους που τυχαίνει να έχουν συνδεθεί τις πρώτες ώρες μετά τη δημοσίευσή σας. Το υπόλοιπο κοινό σας δεν το βλέπει ποτέ. Μην αφήσετε μια καλή ανάρτηση να πάει χαμένη αν την δημοσιεύσετε μόνο μία φορά! Αυτό που κάνουμε για τους πελάτες μας είναι να παρακολουθούμε τις αναρτήσεις τους και αν κάποιος έχει μεγάλη αφοσίωση, περιμένουμε μερικούς μήνες και το δημοσιεύουμε ξανά. Σχεδόν πάντα, τα καταφέρνει εξίσου καλά ή ακόμα καλύτερα την επόμενη φορά. Αυτό διασφαλίζει ότι οι καλύτερες αναρτήσεις γίνονται ορατές από όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα. Αυτή είναι η δυνατότητα Boomerang, η οποία περιλαμβάνεται αυτόματα στο δικό μας Λογισμικό Social Media Copilot.

Ορίστε: 7 συμβουλές και παραδείγματα που θα σας βοηθήσουν να γίνετε viral και να αποκτήσετε θετική αφοσίωση στη σελίδα σας στο Facebook.

Φυσικά, εάν εξακολουθείτε να παλεύετε να πάρετε τα αποτελέσματα που θέλετε από τη Σελίδα σας στο Facebook ή απλά δεν έχετε χρόνο να το διαχειριστείτε σωστά μόνοι σας, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε! Ρίξτε μια ματιά στο δικό μας Λύση Social Media Copilotπου έχει βοήθησε τα γραφεία τελετών να προσεγγίσουν πάνω από 5 εκατομμύρια ανθρώπους στις κοινότητές τους μόνο φέτος. Είναι η πιο προηγμένη, αποδεδειγμένη και αποτελεσματική λύση στον κλάδο μας! Κάνουμε τη στρατηγική σας στο Facebook απλή και αποτελεσματική. Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα και πάμε να γίνουμε ιογενείς μαζί.

Με Ζακ