A Better Wood Finish – The Craftsman Blog

A Better Wood Finish – The Craftsman Blog

Mai 21, 2023 0 Von admin
Austin's Wood Butter

Ως επισκευαστής παλαιών πραγμάτων, πάντα αναζητώ καλύτερους, πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να κάνω τη δουλειά μου, ενώ ταυτόχρονα δημιουργώ ένα καλύτερο τελικό προϊόν. Για να το κάνω αυτό, ξοδεύω πολύ χρόνο ερευνώντας φινιρίσματα και τεχνικές που αναπτύχθηκαν πριν από εκατοντάδες χρόνια και προσπαθώντας να βρω έναν τρόπο να τα φέρω στον 21ο αιώνα.

Το φινίρισμα του ξύλου είναι ένα τεράστιο θέμα και υπάρχουν πολλοί τόνοι προϊόντων εκεί έξω. Υπάρχει βερνίκι, πολυουρεθάνη, πολυκρυλικό, λάδια, κεριά, και η λίστα συνεχίζεται. Κάθε ένα από αυτά έχει μια θέση, αλλά είτε είναι γεμάτα με δύσοσμες ΠΟΕ, είτε ωίδιο, είτε κάποιο άλλο θέμα.

Το είχα βαρεθεί, γι‘ αυτό εργάζομαι για περίπου 18 μήνες δοκιμάζοντας και αναδιατυπώνω και δοκιμάζω μερικούς ακόμη για να δημιουργήσω ένα προϊόν που λύνει τα περισσότερα από αυτά τα προβλήματα και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας σήμερα, ώστε να αποφασίσετε μόνοι σας.

Τι είναι το βούτυρο ξύλου;

Austin’s Wood Butter είναι μια διαχρονική συνταγή που έχει χρησιμοποιηθεί εδώ και αιώνες για να προσφέρει ένα λαμπερό φινίρισμα με χαμηλή γυαλάδα σε έργα ξύλου, μετάλλου και δέρματος. Γιατί λέγεται «ξυλοβούτυρο;» Γιατί αφήνει την επιφάνεια λεία σαν βούτυρο! Για να μην αναφέρουμε ότι μοιάζει και έχει αίσθηση σαν λιωμένο βούτυρο.

Αγοράστε βούτυρο ξύλου εδώ

Να γιατί είναι τόσο υπέροχο: Η ιστορική φόρμουλα ήταν παραδοσιακά ένα μείγμα από φυσικό λάδι tung και κερί μέλισσας. Σε αντίθεση με το βρασμένο λινέλαιο, το αληθινό λάδι tung (όπως χρησιμοποιούμε) δεν μουχιάζει! Το κερί μέλισσας του δίνει σώμα για ευκολότερη εργασιμότητα και καλύτερη υδατοαπωθητική ισχύ. Στη συνέχεια, προσθέσαμε ένα αποκλειστικό μείγμα αιθέριων ελαίων για να το βοηθήσουμε όχι μόνο να μυρίζει ωραία, αλλά να καταπολεμήσει τη μούχλα, το ωίδιο και τα φύκια, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους.

Απλά συστατικά, διαχρονική φόρμουλα και το καλύτερο από όλα είναι εντελώς μη τοξικό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί πάνω και γύρω από τα τρόφιμα με ασφάλεια καθώς περιέχει μόνο φυσικά συστατικά ασφαλή για τα τρόφιμα.

Απλή Εφαρμογή

Ιστορικά, τα φινιρίσματα που σχηματίζουν φιλμ είναι δύσκολο να ξαναεπικαλυφθούν. Απαιτούν πολύ τρίψιμο για να αφαιρέσετε το παλιό φινίρισμα πριν μπορέσετε να το ξαναβάψετε. Δημιουργούν φουσκάλες και παγιδεύεται νερό από κάτω τους. Οχι ευχαριστώ! Δουλέψαμε σκληρά για να αναπτύξουμε ένα φινίρισμα που δεν χρειάζεται τρίψιμο μεταξύ των εφαρμογών. Απλώς καθαρίστε την επιφάνεια και εφαρμόστε άλλη μια στρώση εάν θέλετε να ανανεώσετε το φινίρισμα.

Απλώς εφαρμόστε με ένα σφουγγάρι ή βαμβακερό πανί (λίγο πάει πολύ), αφήστε το στην επιφάνεια, περιμένετε περίπου 45 λεπτά για να διεισδύσει στην επιφάνεια και, στη συνέχεια, καθαρίστε την επιφάνεια αφαιρώντας το υπόλοιπο προϊόν με ένα βαμβακερό πανί. 3-4 στρώσεις είναι συνήθως αρκετές για ένα μακράς διαρκείας προστατευτικό φινίρισμα. Αφήστε το να στεγνώσει όλη τη νύχτα πριν τη χρήση ή 72 ώρες πριν το εκθέσετε στις καιρικές συνθήκες. Συνιστούμε ετήσια εφαρμογή για εξωτερικά έργα και όπως απαιτείται για εσωτερικά έργα ανάλογα με τη χρήση.

Χρήσεις σε έργα ξύλου

 • Ξυλουργικά έργα (σανίδες κοπής, ξύλινα σκεύη κ.λπ.)
 • Έπιπλα (τραπέζια, καρέκλες κ.λπ.)
 • Ξύλινα Δάπεδα
 • Ξύλινα παράθυρα & πόρτες
 • Περικοπή & Μορφοποίηση
 • Λαβές εργαλείων

Χρήσεις Μεταλλικών Έργων

 • Εργαλεία χειρός
 • Σκεύη, εξαρτήματα
 • Μηχανήματα ξυλουργικής (επιτραπέζια πριόνια, αρμό/πλάνισμα κ.λπ.)

Άλλες Χρήσεις

 • Εξωτερικά πλαστικά προϊόντα (έπιπλα βεράντας, παιχνίδια κ.λπ.)
 • Δερμάτινα προϊόντα (παπούτσια, ζώνες, ζώνες εργαλείων, σέλες κ.λπ.)

Όχι σαν άλλα προϊόντα

Υπάρχουν μερικές ΜΕΓΑΛΗ διαφορά μεταξύ Austin’s Wood Butter και άλλα προϊόντα που δουλέψαμε σκληρά για να πραγματοποιηθούν.

 1. Εντελώς ασφαλές για τρόφιμα και χωρίς VOC
 2. Εύκολη εφαρμογή και συντήρηση αλάνθαστη
 3. Λογικές τιμές

Εάν βρίσκεστε στον χώρο της ξυλουργικής, μπορεί να έχετε ακούσει για άλλα λάδια ή βούτυρα ξύλου με γελοία υψηλές τιμές. Αυτό δεν κάνουμε με τα προϊόντα του Austin. Είναι τα ίδια προϊόντα υψηλής ποιότητας κάθε φορά σε τιμές που μπορούν να αντέξουν οικονομικά οι μέσοι ιδιοκτήτες σπιτιού. Αυτή είναι η αποστολή μου με τα προϊόντα μας, και αισθάνομαι ότι αυτό χτύπησε το τετράγωνο του στόχου στο κέντρο, αλλά θα πρέπει να το δοκιμάσετε και να μου πείτε τη γνώμη σας. Πάρτε το δοχείο σας με το Austin’s Wood Butter εδώ.