Insight Into Swing Trading – Spartan Trading

Insight Into Swing Trading – Spartan Trading

März 16, 2023 0 Von admin

Insight Into Swing Trading

Το Swing trading είναι ένα στυλ συναλλαγών που βασίζεται στο κέρδος από τις μεταβαλλόμενες τάσεις στη δράση των τιμών σε σύντομες χρονικές περιόδους. Οι επαγγελματίες swing traders χρησιμοποιούν τεχνικούς και θεμελιώδεις δείκτες για να προσδιορίσουν τα πρότυπα και να καθορίσουν ενδεχομένως τις βραχυπρόθεσμες τάσεις. Για να μπορέσετε να καταγράψετε τις ανοδικές και καθοδικές διακυμάνσεις στις τιμές των μετοχών, θα χρειαστεί να έχετε εις βάθος εικόνα για τις τάσεις της αγοράς, πρόσβαση σε αξιόπιστες πληροφορίες και την ικανότητα να προσδιορίζετε ποιοι παράγοντες επηρεάζουν την τιμή της μετοχής.

Το Πρόγραμμα Swing Trading της Spartan Trading θα σας παρέχει όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να κυριαρχήσετε στην αγορά συναλλαγών. Οι προπονητές μας θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε το εξειδικευμένο σας εμπόριο, θα σας καθοδηγήσουν να μάθετε διαφορετικά μοτίβα και θα σας παρέχουν την καθοδήγηση που σας επιτρέπει να προσδιορίσετε διαφορετικές τάσεις στην αγορά. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς να γίνετε ο δικός σας ανεξάρτητος, επαγγελματίας έμπορος με το Πρόγραμμα Swing Trading.

Γνωρίστε τον ειδικό:

Ο Spartan, βετεράνος του Options και ειδικός σε Macro, είναι ο επικεφαλής μας συντονιστής του Swing που θα ανοίξει το δρόμο σας για να γίνετε ένας ανεξάρτητος, επιτυχημένος έμπορος Swing. Με εμπειρία δεκαετιών σε συνεργασία με χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και εταιρείες επενδύσεων, η Spartan έχει εκτενή εμπειρία στην εξεύρεση προκλητικών αλλά κερδοφόρων ευκαιριών. Θα δείτε από πρώτο χέρι την ικανότητα του Spartan να αντιδρά σε ειδήσεις και άλλα μακροοικονομικά γεγονότα ακαριαία μέσω της καθημερινής μας ζωντανής ροής συναλλαγών Swing. Ο Spartan είναι ειδικός στη ροή επιλογών, στην τεχνική ανάλυση, στο Fibonacci Trader και πολλά άλλα! Το πρόγραμμά μας Swing θα σας εγγυηθεί ότι θα μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Swing Trading.

Εκπαιδευτικοί Πόροι:

Το Πρόγραμμα Swing Trading της Spartan έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους συναλλασσόμενους Swing ιδέες τόσο για συναλλαγές μετοχών όσο και δικαιωμάτων προαίρεσης. Θα μάθετε τους βασικούς ορισμούς για τις συναλλαγές Επιλογών, θα ανακαλύψετε πώς να χρησιμοποιείτε βασικές στρατηγικές Επιλογών και πώς να εφαρμόζετε αυτές τις στρατηγικές στις καθημερινές συνεδρίες συναλλαγών Swing. Σας ενθαρρύνουμε επίσης να συζητήσετε νέες ιδέες με τους συντονιστές μας, καθώς θα σας δώσουν ευχαρίστως σχόλια για το σχέδιο παιχνιδιού σας, θα σας παράσχουν πολύτιμες ενημερώσεις και θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τη στρατηγική σας.

Σχέδιο εμπορικού παιχνιδιού:

Οι περισσότεροι έμποροι Swing προσπαθούν να εφαρμόσουν διάφορες στρατηγικές για να αυξήσουν τα κέρδη τους και να μειώσουν τις ζημίες τους χωρίς να διακινδυνεύσουν πολύ. Ωστόσο, αυτή η έννοια δεν υπάρχει στις συναλλαγές Swing. Το στοιχείο του κινδύνου θα είναι πάντα ένας παράγοντας στις συναλλαγές, αλλά το πρόγραμμα της Spartan Trading θα σας διδάξει πώς να διαχειρίζεστε και να ελέγχετε τον κίνδυνο σας χωρίς να υποστείτε ακραίες απώλειες. Οι συντονιστές μας θα σας παρουσιάσουν τους στόχους τιμών, τις περιοχές διακοπής και την τεχνική ανάλυση για να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια στρατηγική συναλλαγών κινδύνου-προς ανταμοιβή και να αναπτύξετε ένα στυλ συναλλαγών για πιο συνεπή αποτελέσματα.

Ζωντανή καθοδήγηση

Κάθε μέρα οι συντονιστές μας μεταδίδουν τις συνεδρίες Swing μέσω του Zoom και σας παρέχουν μια ιδιωτική ζωντανή συνομιλία Q&A. Θα μπορείτε να παρακολουθείτε στενά κάθε βήμα που κάνει ο ειδικός μας και να ανακαλύψετε τα διαφορετικά εργαλεία και τους σαρωτές που χρησιμοποιούνται για τις συναλλαγές Επιλογών. Οι ειδικοί μας θα σας καθοδηγήσουν σχετικά με τη χρήση των πληροφοριών που αποκτήθηκαν και τους παράγοντες που λαμβάνουν υπόψη κατά τη χρήση των Επιλογών κατά τη διάρκεια της σεζόν κερδών. Καθώς συνδέεστε στην καθημερινή ζωντανή ροή, θα παρακολουθείτε τα αποτελέσματα των νυχτερινών προβλέψεων του ειδικού και θα προσδιορίζετε μοτίβα για την ακριβή πρόβλεψη του επόμενου κύκλου.

Ολοήμερος Οδηγός

Στη Spartan Trading, κατανοούμε ότι οι έμποροι Swing είναι κυρίως πολυάσχολοι φοιτητές ή επαγγελματίες που χρησιμοποιούν τις συναλλαγές ως δεύτερη πηγή εισοδήματος. Οι περισσότεροι από τους σπουδαστές μας στο Swing trading δεν είναι διαθέσιμοι για ημερήσιες συνεδρίες συναλλαγών. Έχοντας αυτό κατά νου, διαθέτουμε μια ομάδα συντονιστών εντός και εκτός των ωρών αγοράς για να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας και να σας παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες που μπορεί να χρειαστείτε μέσω του Discord Chats.

Εγγραφείτε σήμερα!

Εγγραφείτε στο Πρόγραμμα Swing Trading για να ξεκινήσετε την εκπαίδευσή σας στο Swing Trading. Ρίξτε μια ματιά στα διαδικτυακά σεμινάρια μας για εξατομικευμένους εκπαιδευτικούς πόρους που ταιριάζουν με το ρυθμό και το μαθησιακό σας στυλ. Αν αναρωτιέστε από πού να ξεκινήσετε, επικοινωνήστε με την ομάδα μας και εξερευνήστε τις επιλογές σας.