NYSC 2021 Batch C Stream I Camping Έναρξη 20 Οκτωβρίου » FlashLearners

NYSC 2021 Batch C Stream I Camping Έναρξη 20 Οκτωβρίου » FlashLearners

Oktober 21, 2021 0 Von admin
Εθνικό σώμα υπηρεσίας νεολαίας

Αυτό γίνεται για να ενημερώσουμε όλα τα μελλοντικά μέλη του Σώματος ότι η Διοίκηση του Εθνικού Σώματος Υπηρεσιών Νέων (NYSC) ανακοίνωσε την ημερομηνία έναρξης του μαθήματος προσανατολισμού Batch C Stream I 2021.

Η Διοίκηση του Σχεδίου έχει προγραμματίσει το μάθημα προσανατολισμού Batch C Stream I 2021 να ξεκινήσει στις Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021, Σε όλη την επικράτεια.

Το μάθημα προσανατολισμού NYSC 2021 Batch C Stream I έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει σε όλα τα στρατόπεδα προσανατολισμού του NYSC ως εξής:

  • Έναρξη / Εγγραφές: Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021.
  • Καταληκτική ημερομηνία εγγραφών: Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021.
  • Τελετή Ορκωμοσίας: Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021.
  • Τελετή Λήξης: Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021.

Όλα τα Υποψήφια Μέλη του Σώματος πρέπει να παρουσιαστούν για τεστ COVID-19 στην κατασκήνωση πριν από την εγγραφή.

Τα υποψήφια μέλη του Σώματος πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα αυτόματης επανεκτύπωσης του Ταχείου Διαγνωστικού Τεστ (RDT) COVID-19 και να εκτυπώσουν το δελτίο επαλήθευσης που θα παρουσιαστεί στην κατασκήνωση για τη δοκιμή COVID-19.

Όλα τα υποψήφια μέλη του Σώματος που είναι προγραμματισμένα για το 2021 Batch ‚B‘ Stream II Orientation Course, συνιστάται να προχωρήσουν στα αντίστοιχα στρατόπεδά τους, όπως αναφέρεται στις Επιστολές Πρόσκλησης. Οι απόφοιτοι που έχουν εκπαιδευτεί στο εξωτερικό πρέπει να παρουσιαστούν στην κατασκήνωση με το Διεθνές Διαβατήριό τους και τα πρωτότυπα αντίγραφα όλων των εγγράφων που έχουν φορτωθεί.

Συνιστάται στα μελλοντικά μέλη του Σώματος να μην ξεκινήσουν νυχτερινό ταξίδι στα Στρατόπεδα Προσανατολισμού για να μην θέσουν σε κίνδυνο τον εαυτό τους.

Τους συμβουλεύουμε επίσης να διακόψουν το ταξίδι που πηγαίνει πέρα ​​από τις 6.00 μ.μ. και να περάσουν τη νύχτα σε στρατιωτικούς ή αστυνομικούς στρατώνες, Γραμματείες NYSC, Στοές του Σώματος και άλλα ασφαλή μέρη. Οι υπολογιστές θα πρέπει να διαβάζουν επιμελώς τις επιστολές κλήσης καθώς περιέχουν όλες τις σχετικές πληροφορίες και οδηγίες.

Οι γονείς και οι κηδεμόνες καλούνται να προειδοποιούν τους θαλάμους τους να έχουν επίγνωση της ασφάλειας και να μην επιβιβάζονται σε οχήματα στην άκρη του δρόμου ή σε οχήματα που δεν είναι εγγεγραμμένα στο NURTW ενώ ταξιδεύουν στην κατασκήνωση. Συνιστάται να χρησιμοποιούν μόνο εγκεκριμένα από την κυβέρνηση πάρκα αυτοκινήτων για να μην πέσουν θύματα εγκληματιών. Θα πρέπει επίσης να ενημερώνονται για τους κινδύνους του ταξιδιού τη νύχτα.

Θέλουμε να ενημερώσουμε τους Νιγηριανούς ότι όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας COVID-19 θα τηρούνται αυστηρά στα Στρατόπεδα Προσανατολισμού. Συνεργαστήκαμε με το NCDC και τους κρατικούς υγειονομικούς αξιωματούχους για να εξασφαλίσουμε κατασκηνώσεις προσανατολισμού χωρίς COVID-19. Οι υπηρεσίες ασφαλείας Lison πρόκειται να διασφαλίσουν την ασφάλεια των μελών του Σώματος. Θα πρέπει να γίνουν έρευνες όπου υπάρχουν αμφιβολίες και η NYSC θα παράσχει άμεσα πληροφορίες.

Το Πιστοποιητικό Εθνικού Διπλώματος (ΝΔ) θα προσκομιστεί επιπλέον των άλλων σχετικών εγγράφων από Υποψήφια Μέλη Σώματος Μονο Πολυτεχνείων ως προϋπόθεση εγγραφής στις Κατασκηνώσεις Προσανατολισμού πανελλαδικά.

Συνιστάται στα μελλοντικά μέλη του Σώματος να μην παρουσιάζουν κανένα πλαστό έγγραφο για εγγραφή στο Orientation. Η Διοίκηση του Στρατοπέδου έχει θέσει σε εφαρμογή επαρκή μηχανήματα για την καταστολή και τη δίωξη οποιουδήποτε συλληφθεί.

Σε περίπτωση απώλειας της επιστολής κλήσης, το υποψήφιο μέλος του Σώματος που έλαβε την επιστολή κλήσης από το ίδρυμά του συνιστάται να λάβει την Αστυνομική Έκθεση και την Ένορκη Δήλωση Swom και στη συνέχεια να αναφερθεί στο ίδρυμα αποφοίτησης για περαιτέρω απαραίτητες ενέργειες. Όσοι είχαν αρχικά εκτυπώσει τις Επιστολές Πρόσκλησης μέσω Διαδικτύου μπορούν να ξανατυπώσουν την Επιστολή Πρόσκλησης σε περίπτωση απώλειας.

Κάθε άτομο που παραλείπει να παρουσιαστεί για υπηρεσία στο Σώμα Υπηρεσιών σύμφωνα με τις οδηγίες της Επιστολής Πρόσκλησης ή/και αρνείται να διατεθεί για υπηρεσία στο Σώμα Υπηρεσιών θα προαχθεί σύμφωνα με τις διατάξεις της Ενότητας 13 υποενότητα 1 (α ) και (β) του νόμου NYSCS, Κεφ. N84 Νόμοι της Ομοσπονδίας της Νιγηρίας, 2004.

Επίσης, κάθε πρόσωπο που δεν δικαιούται να συμμετάσχει στο Σώμα Υπηρεσιών ή του έχει εκδοθεί δεόντως Πιστοποιητικό Εθνικής Υπηρεσίας ή Πιστοποιητικό Εξαίρεσης αλλά έτσι οι συμμετέχοντες που συμμετέχουν διώκονται ποινικά σύμφωνα με την ενότητα 13 υποενότητα 2(α) και ( β) του νόμου NYSC, Cap N84 Laws of the Federation of Nigeria, 2004.

Τηρώντας τα πρωτόκολλα COVID-19, τα Υποψήφια Μέλη του Σώματος πρέπει να παρουσιαστούν στην κατασκήνωση αυστηρά στις ημερομηνίες που ορίζονται στις Επιστολές Πρόσκλησής τους και να τηρούν όλες τις μη φαρμακευτικές παρεμβάσεις COVID-19, συμπεριλαμβανομένου του πλυσίματος των χεριών σε καθορισμένα σημεία στα Στρατόπεδα Προσανατολισμού. Η κλιμακωτή ημερομηνία αναφοράς των Υποψήφιων Μελών στο Σώμα είναι να αποφευχθεί ο συνωστισμός και να διασφαλιστεί η σωματική και κοινωνική απόσταση Κάθε υποψήφιο μέλος του Σώματος αναμένεται να έρθει στην κατασκήνωση με αρκετές μάσκες προσώπου και απολυμαντικό χεριών σε μέγεθος προσωπικής τσέπης.

Συνέχεια της πρόσφατης ανακοίνωσης της Προεδρικής Διοικούσας Επιτροπής για τον COVID-19. Το PCM πρέπει να σημειώσει ότι από την 1η Δεκεμβρίου 2021, όλοι οι ομοσπονδιακοί δημόσιοι υπάλληλοι (συμπεριλαμβανομένων των μελών του Σώματος) θα πρέπει να προσκομίσουν αποδεικτικά στοιχεία εμβολιασμού κατά του COVID-19 προτού τους επιτραπεί η πρόσβαση σε γραφεία και στρατόπεδα προσανατολισμού. Λάβετε υπόψη ότι η προσκόμιση πλαστού πιστοποιητικού COVID-19 αποτελεί ποινικό αδίκημα

Όλες οι παντρεμένες έγκυες και θηλάζουσες μητέρες που δεν έχουν αναπτυχθεί στους τόπους κατοικίας των αντίστοιχων συζύγων τους μπορούν τώρα να προχωρήσουν στις Κατασκηνώσεις Προσανατολισμού του NYSC εντός των Πολιτειών διαμονής των συζύγων τους για κύκλο μαθημάτων προσανατολισμού. Ωστόσο, πρέπει να προσκομίσουν για εγγραφή, εκτός από άλλα σχετικά έγγραφα:

  • Απόδειξη γάμου
  • Ταυτότητα συζύγου
  • Αποδεικτικά στοιχεία του τόπου κατοικίας του συζύγου